Hopp til hovedinnhold

Videopremiere: Hester V75 viser Bergen fra sin beste side

Ikke si det til noen, men det har regnet mer eller mindre sammenhengende i Bergen i hele sommer. Så mye at en 30 år gammel nedbørsrekord ble slått i juliHester V75 har dog klart kunststykket å dokumentere byen en solskinnsdag, og demonstrer hvor flott det kan være å bare henge med gjengen i byen. 

Vestlandskollektivet viser i dag frem musikkvideoen til «Sentrum», sjekk ut verdenspremiere nederst i saken. – Låten handler om hvor du finner oss; i sentrum av byen og folks oppmerksomhet. Den handler også om å støtte seg på gjengen sin. Det var dette vi ville få fram i videoen, samtidig som vi følte at den casuale festestilen vi har kjørt på videoene til nå kunne trengt å brytes opp med noe litt mer tilbakelent og fokusert. Videoen viser en typisk bergensdag med alt det innebærer, forteller Hester til 730 via e-post. 

Hvordan ble videoen til? 

– Vi står nå i et slags veikryss der vi merker produksjonene og alt rundt gjøres mer og mer gjennomført, og med mer fokus på detaljer. Derfor er det viktig at det samme gjelder videoer og alt rundt utgivelsene. Fill In Productions var dermed naturlige folk å kontakte ettersom de jobber såpass konseptuelt og detaljorientert. De er også gamle venner av flere i klikken så prosessen gikk veldig naturlig.

Hva er planene i tiden fremover?


– For å avslutte sommerens konsertrunde spiller vi endelig i Trondheim i slutten av måneden, før vi legger livespillingen litt på hyllen for å konsentrere oss om å få laget nytt materiale. vi har flere demoer som nærmer seg ferdig og kommer til å eksperimentere med forskjellige lydbilder i låtene. Vi samarbeider med flere musikere og vil implementere mer instrumenter i utgivelsene samtidig som rappen og beatsene fortsatt er i fokus. Vi tenker å slippe enkeltstående låter en stund før vi kommer med en ny utgivelse til neste vår. 

Se den blodferske videoen til Hester V75s David Grytten-produserte «Sentrum»: 

«Sentrum» er regissert av Sigurd Fossen, William Glandberger (777TV) står for foto. 

Se også: – Vi e som Rihanna bare work work work afatterattaeajng

Nyeste saker fra 730.no

Les mer