Videopremiere: Gabrielle «5 fine frøkner»

19. jun 2014 kl. 00:00
OFFFF! (UNIVERSAL)

OFFFF! (UNIVERSAL)

Norges kanskje dyktigste popstjerne (JA) har fått seg en av sommerens feteste norske poplåter (JA). Blant annet takket være den 22 år gamle Stavanger-produsenten Joakim Haukaas, som kaller seg Kid Joki (TJA).
 
I dag kom den Stian Andersen-regisserte videoen, som er superstilig.

Gabby forteller:


– Endelig! 5 fine frøkner flyr tilbake i tid. Stian Andersen var nøyaktig på samme bølgelende som meg da jeg beskrev min visjon for denne videoen. Jeg ville gå tilbake til 90-tallets R&B og hip-hops storhetstid på MTV, der videoene ble skutt i et cleant studio med fokus på supertight cut, sexy fargebruk og formidling av låta. De ekstremt talentfulle danserene jeg headhuntet gjør dette til en snutt som får en hver frøken til å ville bevege seg. Inkludert meg selv. Dans og musikk har full fokus og klipper Erik Treimann har frekket hele greien til med den villeste redigeringen jeg noen sinne har fått i fanget. 5 fine frøkner kommer gjennom skjermen nøyaktig slik de bør. Elsker det!

 
Ovenfor ser du blant annet boss bitch Maria «The Body» Karlsen alias Lotus <$
 
Se også:  ♫ Gabrielle: – Jeg tar gjerne klubben tilbake i sommer!