Videopremiere fra Turab (18): – Snitches er lavmål!

19. feb 2016 kl. 00:00

– Mange tiggere i Oslo har egentlig mye cash.

Oh man oh man, not again! Min nyeste singel “lavmål” er ute om TO uker!!🙏🏼

Et bilde publisert av T U R A B (@turabawan)

18 år gamle Turab ekspanderte nesten hele Internettet da han droppet videoen til suuuperkjute «Se hvor du går» i mai, kombinert med noen lekre utspill om drømmedama Astrid $. Se ønskereprise her


Nå er Manglerud-kjekkasen tilbake, sjekk ut premiere musikkvideoen til «Lavmål» nederst i saken. <$

Heyyy Turab! Hva har skjedd siden sist vi pratet med deg? 
 
– Hallaa! Siden vi pratet sist så har jeg egentlig bare skrevet veldig mye musikk. Jeg føler jeg har utviklet meg en smule på kort tid og jeg gleder meg til å vise alle sammen hva som skjer fremover!
 
Hva handler singelen «Lavmål» om? 
 
– Låta handler om folk som synker til et lavt nivå for tilfredsstille sine egne behov.
 
Hva er det mest «Lavmål» du vet om? 
 
– Hvis jeg forteller noen en hemmelighet, altså HEMMELIGHET, og de forteller den videre a.k.a snitcher. Det er faktisk det mest «lavmål»-tingen jeg vet om.
 
Fortsetter under

Chill å ha null kroppsfett da🤒 #skamløsmotherfucker

Et bilde publisert av T U R A B (@turabawan)

Hva er idéen bak musikkvideoen? 
 
– Som vi ser så er det en uteligger som går fra å sitte ute på gata og tigge etter penger, til å være en rik mann med fin bil og dyr klokke. Og som vi alle vet, en del uteliggere eeer egentlig ikke fattige. Og derfor så føler jeg at videoen avslører mange tiggere i Oslo by som egentlig har mye cash, men tigger som en business. I fattige land er det hvert fall en populær måte å hustle på, bare at der borte drar de den langt ved å knekke sitt eget bein for å virke mer stakkarslig.
 
Vi så på Insta at du akkurat fikk deg en råfin BIL! Går det sååå bra med musikken?
– Haha, tuusen takk, er veldig fornøyd med den ja! Musikk-cash hakke begynt å rulle inn riktig enda, så det der er en sponsoravtale – shoutout til daddycool <33 Neida, men jeg vil ikke virke som en bortskjemt unge. Jeg fikk denne bilen fra pappa som et resultat av alle de 5’erne og 6’erne jeg har høstet inn på skolen i det siste 😛

Fortsetter under

Vi så også noe at du akkurat at du har blitt singel? </3 Hva er de tre viktigste kvalitetene en potensiell ny partner må ha? 
 
– Haha, det har blitt en liten misforståelse her. Jeg har ikke hatt dame på lenge, jeg er fri som fuglen. Den viktigste kvaliteten er nok at hun får meg til å le og forstår seg på meg da. De to andre er egentlig bare et nydelig smil og litt krøllete hår så er jeg solgt rett og slett.
Smelt! Har du noe mer på hjertet?
– Jeg vil virkelig at By:Larm legger merke til meg og følger med fremover. Jeg har skrevet mye musikk i det siste som jeg har troa på, samtidig som jeg jobber hardt med å lage en showcase 🙂 So holla @ me! 
 
Se premiere på musikkvideoen til Turabs «Lavmål» her: 

Se også: – Astrid er ikke helt min type likevel…