Hopp til hovedinnhold
(SONY MUSIC)

Videopremiere fra Sia – med enda en låt som Adele sa nei til

(SONY MUSIC)


For en drøy måned siden, til alles glede, slapp Sia singelen «Alive» en dag før tiden. I dag smiler vi også litt ekstra for Sia har annonsert dato for albumslipp, kommet med ny låt + sluppet ny musikkvideo.

Frøkna selv delte det gode budskap på en Instagram-konto dedikert til albumet. This Is Acting kommer ut 29. januar 2016 og vi gleder oss x tusen.«Bird Set Free» er skrevet av Sia og Greg Kurstin som man får via forhåndsbestilling av albumet. Vi er dog heldig som bor i Spotify-landet Norge, for den er også å finne der.

Låten er fra bunken med sanger som Sia skrev for Adele, men som ikke kom med. Angivelig er denne inspirert av Adeles sorg da stemmen hennes sviktet så mye at hun måtte kansellere verdensturnéen sin. 39-åringen fortalte Ryan Seacrest at
Adele spilte inn låten, men den britiske megastjernen valgte å ikke ta den med på sitt kommende album 25.

Sia har visst en greie for barn som er flink til å danse. I likhet med snutten til «Elastic Heart» har denne videoen også en purung kid i parykk som er altfor flink.

Musikkvideoen er filmet i Japan og har 9 år (!!!) gamle Mahiro Takano i hovedrolle. Sia og Daniel Askill har regien akkurat som de hadde på «Chandelier», «Elastic Heart» og «Big Girls Cry».

Sjekk ut den kule snutten til «Alive»:

Se også: Sia «stjal» låt fra Adele

Nyeste saker fra 730.no

Les mer