Hopp til hovedinnhold
(STIAN ANDERSEN/UNIVERSAL MUSIC)

Videopremiere: Er Daniel Owen (15) Norges svar på Isac Elliot?

(STIAN ANDERSEN/UNIVERSAL MUSIC)

Finland har Isac Elliot, Canada Justin Bieber, Australia Cody Simpson og Storbritannia har One Direction… Men hvor er Norges unge mannlige popstjerne? Før du vet ordet av det kan Daniel Owen være vår egen store eksportvare og gullgutt. 

PS: Vi har skrevet om Ellingsrud-flinkisen flere ganger før… Da under fødenavnet Daniel Johansen Elmrhari. 

15-åringen ble først kjent da han vant Norske talenter i en alder av 11, og imponerte en hel verden med sine danseferdigheter. (Hvor mange norske gutter kan si at de har fått kjærlighet fra Chris Brown?) 
Med en solid og internasjonal fanbase i bagasjen sangdebuterer han nå via Universal Music. Vi har troen, se Owens rykende ferske musikkvideo etter en kort prat. 

Fortsetter under

Hei Daniel! Gratulerer med alt som skjer om dagen. Hvordan føltes det å spille inn debutvideoen i New York? 
– Tusen takk! Å få spille inn min aller første video i NYC var helt fantastisk. Det var virkelig en stor drøm som gikk i oppfyllelse! Å få ha et stort crew med norske og amerikanske arbeidere som jobbet kun med mine ting var fett! 
 
Skjedde det noe artig under innspillingen?
– Det er gjerne en del tighte tider og stress for å holde tidsplan under en videoinnspilling. Vi fikk oss en god latter da vi oppdaget at vi hadde lastet inn utstyret vårt i den røde bilen utenfor hotellet, og en mann plutselig sa: «What are you doing?». Vi hadde altså lastet inn alt utstyret i feil bil! Not good!
 
LOL! Men du, hva handler «Girl Gone Bad» om? 
 
– Det er så mange jenter som ikke aner hvor flotte de egentlig er og dessverre er det mange som heller ikke ser hvor fine de er fordi jentene ikke tør å vise hvem de egentlig er og hva de står for. «Girl Gone Bad» er om jenta som endelig får vist fram sitt virkelige jeg. Jeg liker jenter som tør å være seg selv og ikke bare gjøre sånn som andre sier.  

 

 
Vi vet at Michael Jackson, Chris Brown og Justin Timberlake er heltene dine… Har du noen norske artister du ser opp til? 
– Ja, alle disse har vært forbilder. Særlig fordi de er sjukt flinke dansere. Chris Brown har vært ekstra kul som har postet mine dansevideoer på sin Facebook og Twitter. Av norske artister er det som Nico og Vinz og Jarle Bernhoft har fått til, helt utrolig og noe jeg beundrer dem for. Lido og Gabrielle er også fantastiske artister som jobber hardt og får til mye. 
 
Du slipper låt og video på valentinsdagen. Hvem ville du helst gått på date med i dag? Og hva skulle dere gjort? 
– Hm, kanskje Selena Gomez 🙂 Søt jente med en flott stemme. Vi kunne tatt en duett sammen 🙂 I den virkelige verden så hadde jeg gjerne gått på date med ei jente som jeg kan le sammen med og  være helt meg selv. Jeg hadde nok tatt henne med på kino og et måltid.
 

Hva er det rareste en fan har gjort eller sagt? 
– Det må være da en fan lurte på hva jeg ville gjort hvis jeg var en «enhjørning» 🙂
 
Hva er det beste som kan skje i 2015?
– Jeg har selvsagt en stor drøm om at mange mennesker vil like musikken min – ikke bare i Norge, men ellers i verden. Jeg drømmer også om å stå på store scener både utenlands og i Norge. Akkurat nå er hovedfokuset mitt å bli det beste jeg kan bli, å jobbe med å forbedre dansing, synging og alt som jeg elsker. Så får vi ser hvor dette tar veien etterhvert. 

Se Daniel Owens debutvideo nå, via Universal Music Norge og regissør Stian Andersen i New York: 

Se også: Som 13-åring fikk Daniel kjærlighet fra JBs team (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer