Hopp til hovedinnhold
NEI, DETTE ER IKKE KAVEH: COMEBACK FRA ARSHAD (GR:OW)

Videopremiere: Ekte norsk R&B

NEI, DETTE ER IKKE KAVEH: COMEBACK FRA ARSHAD (GR:OW)

To år har gått siden vi hørte fra Arshad Maimouni, men Oslo-sangeren er tilbake. Du får servert «Historien om gutten» med Arif som gjest og produksjon fra Sondre Haftorsen (Amanda Delara, Jeremih). 
 
Sangen forteller om en gategutt med store drømmer og vanskelige situasjoner. Noen av demonene blir illustrert i videoen, som nesten tar Halloween på forskudd.  
 
Les: Creepy shit. 
 
Heldigvis får vi trøst fra Arsahds smørstemme. Arif er guffent maskert i snutten, slik som Jason fra Fredag den 13. før han fikk hockemaske: Men en potetpose.

Arshad, dette føles som en personlig låt? 

– Du har rett, den er ganske personlig.

– Story bak låta er egentlig bare mange sammensetninger av virkelige hendelser som har skjedd underveis i store deler av barndommen min og de nærmeste rundt meg, men som også forsetter i de omgivelsene og miljøene jeg kommer ifra. 

– Det kan bli enkelt å ta valg som blir påvirket av de omgivelsene man kommer fra, derfor er poenget med låta at folk skal kunne sikte høyere og velge sin oppriktige vei frem. Istedenfor å bli et offer av systemet og ta til takke med det som blir lagt frem av dem, forteller R&B-stjerneskuddet til 730. 
«Historien om gutten» følges snart opp av mer musikk fra Arshad og hans grove label GR:OW.
 
Se videoen til «Historien om gutten» med Arshad og Arif, regissert av Marius Iversen: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer