Hopp til hovedinnhold
HALLO (OLAV STUBBERUD)

Videopremiere: CLMD med rappende norsk modell

HALLO (OLAV STUBBERUD)


CLMD har blitt redusert med 50%, men fortsetter 100% via den Los Angeles-baserte Bærums-baben Martin Danielle. I dag slapp han videoen til singelen «Did It Again» feat. Nocando, hvor Sandra Lyng den norske modellen Kamilla Alnes poserer som rapper. Se premieren nedenfor vår prat med CLMD og regissør Tobias Frøystad. Låten er produsert av Martin og Jimmy Wong, med bidrag fra Axident aka Andreas Schuller.

Martin, kan du beskrive låten med fem ord?
 
– Hip-house, rebelsk, lekent, kubjeller, damestemme som ikke er damestemme. 

Hvordan trives du foran kamera?

– Hehehe, jeg koser meg, jeg! Er jo ekstra morsomt når man blir dirigert/kommandert av Tobias, Jeg bare prøver å levere det beste jeg kan opp mot hans standard.

Har du et fun fact fra shooten?

– Vi skulle egentlig skyte en scene nede i LA River, og siden vi ikke akkurat hadde godkjente permits, speidet vi ut en måte å snike oss ned på ved å krysse togskinnene som gikk langs elven. I dét vi skulle løpe over skinnene ble vi overasket av full LAPD-utrykning og en meget hissig politimann med svært kort lunte. Heldigvis reddet Tobias dagen ved å legge om til Timothy Dahle-engelsk og si «we are students from Norway, we didn’t know it was illegal! So so sorry.» Politimannen så bare dumt på oss, før vi ble bortvist. Close call!

KAMILLA & CLMD (SONY)

Tobias, hva er idéen bak videoen?

– Vi skulle egentlige lage en konseptvideo med Martin og rapperen Nocando, men South Central-legenden Nocando hadde dobbeltbooket opptaksdagen med et par drive by’s tipper jeg, så jeg måtte remixe orginalidéen. Siden det ikke virket så gøy å lage en direkte adapsjon av låtteksten til video, typ «kar-er-fet-og-hooker-opp-med-jenter-han-ikke-burde-med-lipsyncs-i-et-studio», syntes jeg den omvendte tanken med å ha en cool LA chick som gir faen og player en naiv dansete gladgutt (Martin) istedenfor er fetere. #GoGirls

Hva er du mest fornøyd med i videoen?

– Hmmm, alltid lykkelig, men aldri fornøyd, nah mean? Men okay, Instagram-vennlige sitater til side: Det er alltid gøy å gjøre videoer hvor man leker seg og har det moro på sett, i klippen og gradingen. Jeg liker den litt alternative LA-viben i videoen. Mangfoldige settinger og looks hvor noen deler er litt poppy og andre deler er litt faded. En stor big up til Kamilla som på mange måter driver videoen. Det faktumet at Kamilla klarte å swage bra ut er noe jeg er lettet over. Jeg var litt usikker om det bare ville bli teit eller fett før første tagning, da vi ikke hadde tid til testfilming. Men hun nailet det!! Fra dirty motel room til Ryan Gosling cruising i the valley, til rooftops og alleys i downtown, til power walks på broer over LA River, etc.

Hvordan er CLMD alias Martin foran kamera?

– Haha! Alltid gøy å jobbe med venner! Han leverer! Jeg skjønner at yndlingsfilmen hans er Zoolander… Noe jeg tror han har brukt som en instruksjonsmanual når det kommer til poseringer. Da han fikk beskjed om å la kroppen bestemme bevegelser og at han bare skulle glemme alt han har lært om rytmisk dansing og coolness, leverte han det som er den rareste dansingen jeg har opplevd på kamera noen sinne… Og det ble fantastisk!

Kan Martin kunne gjøre det stort som glamourmodell i LA?

– Kan??? Om/hvis/når han er lei av å trykke på «play»-knappen på klubber og han tar en Marky Mark, blir det investerert tungt i det 1/8 italienske snarøyafjeset og glamourmodell-karriéren hans. Sony Music blir til Sony Models og Expect Films blir til Expect Agency og sammen repper vi Martin, bare Martin (mulig også Olav Stubberud). «Bring On The Blitz» er spinoff-serien jeg prøver å få rettighetene til som skal handle om modellivet i utlandet.

Preach!

Se videopremieren, hvor CLMD demonstrerer låtens dans:


 
Bring On The Night: Se episoden hvor CLMD splittes – Martin Danielle flytter til LA, mens Carl Louis blir igjen i Sandvika – her 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer