Hopp til hovedinnhold
KLASSISK NORSK RAPDUO-PORTRETT 1 (MTG MUSIC)

Videopremiere: Bergensk duo leker med flammer

KLASSISK NORSK RAPDUO-PORTRETT 1 (MTG MUSIC)

Hørt om Kløver og Skarre R? Bergensduoen slapp i fjor høst den lettebeinte, catchy og humoristiske «Null stress». I dag er de tilbake med både ny sound og tematikk. 


På «Når jeg faller» har rapperne vokalist Victor Crone på refrenget, og musikkvideoen har de regissert selv. (Med hjelp av co-regissør Jørgen Bertelsen og produsentene Julie Wilhelmine Helgaas og Camilla Iversen.) 


Kløver og Skarre R forteller 730 at de er inspirert av norske artister som Lars Vaular og Karpe Diem, men også amerikanske rappere. Fun fact: Skarre R har en permanent Kanye West-hyllest på venstre arm. $$$

Som vanlig ble været en avgjørende faktor når videoen skulle spilles inn i regnbyen, og duoen forteller at planene ble endret i siste liten. – Vi hadde store planer om noe mer utendørsscener, men som alle vet regner det i Bergen, så hele videoen ble «omlaget» dagen før innspilling. 

Fortsetter under.


KLASSISK NORSK RAPDUO PORTRETT 2 (MTG MUSIC)

Fordi guttene regisserte videoen selv ble pyro og vannkanoner et naturlig valg. Men det var ikke like lett å gjennomføre… 

– Flammescene var mest vrien, der tok vi med fire flammekanoner inn i en hule et stykke utenfor Bergen og fyrte av noen testskudd. Luften ble så dårlig at man kunne merke det med en gang. Så da kan du tenke deg hvordan resultatet var etter tre minutters innspilling av en hel låt med masse flammer hele veien. Ble tre minutter innspilling og 20 minutter luftepause før vi kunne filme mer. Det var så gale at man fikk dotter i ørene når alle flammene gikk av samtidig og spiste opp alt oksygenet. 
Skarre R og Kløver lærte å sprute flammer også.– Dette var egentlig bare noe morsomt vi tok å gjorde på slutten av dagen, men det passet kjempebra inn i musikkvideoen så da bare måtte vi ha det med! Men hey – hvem skulle tro at Skarre R skulle stille i bar overkropp på video?
#lul! Se premiere på selvregisserte «Når jeg faller» nå:

Se også: Digg bergensk R&B via Skaterboy Rico x Imsito (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer