Hopp til hovedinnhold
(TEE PRODUCTIONS)

Videopremiere: Bergenser i downtown Oslo

(TEE PRODUCTIONS)

Med Tommy Tee som mentor, samler nykommer Verk sin bergenske kollega Jonas V og østlandets nye favorittdiva Phil T. Rich. Resultatet er «Pes», fra EP’en Milevis så nært, som slippes på fredag. Fresh retro. Den nye Michael Angeles-regisserte videoen ble skutt i ett take i sagnomsuste Torggata i Oslo. NM i ekte.

– Torggata har jeg alltid sett meg ut når jeg er i Oslo. Liker kebab, liker mixen. Det er jo den gaten jeg er mest i når jeg er i Oslo. Og det er der EP’en ble laget, i TP Studios, forteller Verk.

Tommy skryter av sin nye signering.

– Første gang jeg hørte Verk var det åpenbart for meg at han har et enormt talent innen låtskriving. Jeg vet ikke om det er noe i vannet eller kanskje fjellluften som gjør det, men Blodbyen (Bergen) ser ut til å fostre noen av de mest originale og særpregede tekstforfatterne om dagen. På denne EP’en har jeg stort sett jobbet med Verk på en ganske usensurert måte for å slippe ut litt av det som befinner seg i ham. Det var nærmest bare å tappe ut. Da blir det kompromissløst og musikalsk, og ikke så formatert, sier Tommy, som har produsert 6 av 7 låter på Milevis så nært.

Se videoen til Verk med Jonas V og Phil T. Rich (og á la P. Diddy dukker også Tommy Tee opp):

Sjekk ut Tee Productions’ blogg.

PS: Preben Vetti, som Verk egentlig heter, har med en annen gjest i videoen: Den autoritære mannen i skjerf er ikke en Torggata-bakmann/kingpin, selv om han ser slik ut. Det er den bergens-fødte Oslo-artisten Rein Alexander, som har solgt over 100.000 skiver.

 
Mer Phil T. Rich alias Ekte Turboneger: – Norske rappere er altfor lei seg

Nyeste saker fra 730.no

Les mer