Hopp til hovedinnhold
(STIAN ANDERSEN/UNIVERSAL MUSIC)

Videopremiere: Astrid Smeplass – 2 AM

(STIAN ANDERSEN/UNIVERSAL MUSIC)

Høstens fineste norske? Astrid følger opp Jake Oh-produserte «2 AM» med en nydelig musikkvideo, skutt i LA. Se den drømmende snutten etter en kort prat med den ferske 18-åringen. 

Hei Astrid! Gratulerer med drøyt fin video. Var det vanskelig å spille inn scenene i vannet? 
– Takk! Det var sykt kaldt. Og jeg måtte stupe sånn 100 ganger. Var ganske slitsomt å skulle holde pusten så mye også. Ble faktisk litt svimmel etter hvert. Og det å skulle svømme i den store kjolen var ganske jævlig. Men  det var bare å bite tennene sammen og få det gjort. Det var verdt det til slutt!
 
Du synger om insomnia… Sliter du med søvn selv, eller er det en metafor? 
– Jeg sliter ikke med søvn, men personen jeg synger om i sangen gjør det. Han/hun får insomnia av å ikke være med denne personen. Har heldigvis ikke opplevd det selv, og håper jeg slipper det. Men tror mange kan kjenne seg igjen i at man ikke får sove om kvelden fordi man savner kjæresten eller bare det å sove med noen. At det blir litt ensomt. 
 
Fortsetter under

Hvorfor tok du med en hest i videoen?

– Hehe, helt ærlig så vet jeg ikke. Det var noen andres idé. Men det er jo litt kult med noe som bryter opp. Jeg er absoulutt ikke en hestejente og synes hest er litt skummelt, men hesten vi brukte var veldig snill og det endte faktisk opp med at jeg turte å sitte på den. 
 
Hva ønsker du deg til jul?

– Jeg ønsker meg penger som jeg kan shoppe for i New York! Og kjedelige voksenting som jeg trenger til leiligheten. 
 
Hva er planene dine i tiden fremover? 

– Lage ny musikk og forhåpentigvis få spille masse. Har nettopp skaffet meg tidenes band, så det blir fett! Vi har tenkt å bruke litt tid på nyåret til å promotere i Sverige og Danmark. Gleder meg!

Se musikkvideoen til «2 AM» nå, regissert av 18-åringen (!) Jarand Breian Herdal: 
Se også:
Astrid x 730 om «2 AM» og Norges kjekkeste menn 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer