Hopp til hovedinnhold
SEKSENTO PLUSS EN (SKJERMBILDE/612)

Videopremiere: 612 viser frem sin Oslo-natt

SEKSENTO PLUSS EN (SKJERMBILDE/612)

Det er fryktelig mange tall å holde styr på i norsk hip-hop om dagen. (5071, 730, 777TV, 1111…) Men glem de andre et øyeblikk, i dag er det 612 som gjelder.

Oslo-gruppen slapp den Moggger (Don)-produserte singelen «Flippe Cash» for litt siden, og i musikkvideoen følger vi guttene gjennom en mørk Oslo-natt. (Nattpatruljen-style.) 

Se premiere nedenfor. 

Hei 612 gjeng! Dere har veldig bra merch-game, men for de av oss som ikke vet… Hvem er 612?

Tboy: – 612 er et veldig fab crew hvor alle gutta er skække..

Lille Leon: – Alle er over 18!!

Tboy: – Egentlig er det en gjeng som digger å lage musikk og andre ting. Vi bare prøver å fortelle litt om oss selv vise folk om vår hverdag.
Kjedelig spørsmål, men det må med. Hva handler «Flippe Cash» om?

Tboy: – Tittelen forklarer vel egentlig det meste om låta. 

Bønna: – Men, det kan jo legges til at tekstene våre ofte inneholder temaer som den gjennomsnittlige mann i gata kanskje ikke alltid synes er helt innafor.


Tboy, du nevner i åpningslinja at du får «telegram direkte 10/10, godis» og videoen er spilt inn rundt Torggata. Handler dere mye på Yummy Heaven? 

Tboy: – Yummy er tha plug.

Lille Leon: – Tboy er på Yummy Heaven hver dag! 

Hvordan vil dere beskrive videoen?

Tboy: – Det er en enkel video som er filmet rundt i Oslo sentrum på natta. Vi bare tok med kamera og gikk litt rundt i forskjellig gater og prøvde å se kule ut. Klassisk rapvideo egentlig.

(Regissør) Olaf Helmersen: – Videoen er skutt på en eneste natt, rundt om i Oslo sentrum, på årets mest isete is. Eneste problemet med shooten annet enn å bli creepa på av bausj i sivil var å holde tritt med superstjernene, da de er særs vanskelige å få fatt i.

Se verdenspremiere på videoen til Moggger-produserte «Flippe Cash» via regissør Olaf Helmersen: 

PS: 612 joiner artist, venn og promobabe Cezinando på Kastellnatt (Slottsfjell) i sommer, og skal vi tro ham blir det en heltent affære. 

– Hele 1111501612-tallrekka er å regne med på Kastellnatt i sommer. Vi skal spille nye og gamle låter på tvers av prosjekter og venter et par ekte rapstjerne-gjester. Vi dekker langbordet med andre ord, røper Cez til 730. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer