Videoen fra Heidi Montags bryllupsreise

12. mai 2009 kl. 00:00
HEIDI MONTAG FRA THE HILLS (MTV)
The Hills-stjernen Heidi Montag mente blodig alvor da hun slapp singelen «Look How I’m Doing» i salg 1. april, produsert av Steve Morales (Christina Aguilera, Enrique Iglesias).

Les også: Jessica Alba erstattet av Audrina Patridge.

På oppfølgeren «Blackout» har den slanke Los Angeles-baserte Colorado-entrepenøren, som driver sitt eget musikkselskap Heidi Montag Records, teamet opp med Cathy Dennis, kvinnen bak Kathy Perrys gjennombruddshit «I Kissed A Girl».

Les også: The Hills mistet en jente.

Det gjenstår å se om «Blackout» blir like populær, men singelen får sprek drahjelp fra videoen Heidis nye ektemann Spencer Pratt (også fra The Hills) skjøt under deres svineinfluensa-bryllupsreise til Mexico.

Klippet åpner med at Heidi går ut av soverommet og nyter strandutsikten, før hun stiger ned i bassenget, antakelig i høye hæler. Deretter får vi se sangeren som svinger seg med et tau som om det var en «dansestolpe», samt mer stemningsrapporter fra bassenget og en krabbende Heidi på en solseng.

Videoen avsluttes med en hengekøyescene skutt nedenfra, hvor filmakrobaten Spencer antakelig har ligget på bakken.

(Saken fortsetter nedenfor.)


22-åringen, som var en av de få kjendisene som støttet presidentkandidaten John McCain, har ennå ikke funnet en tittel til sitt platedebut, men forteller MTV at hun gleder seg som et barn.

– Jeg har aldri hatt et album. Dette er mitt første album. Jeg har hatt lyst til å lage musikk siden jeg kunne snakke. Jeg har hatt teater-, sang- og stemmetimer og øvd inn Britney-rutiner siden jeg var 12 år. Dette er mitt livs drøm.

Planen er å gi ut en gøyal og variert skive.

– Jeg bare elsker å lage morsom musikk, slik som Lil Wayne. Han lager en rockelåt, så gjør han en raplåt. Jeg kan velge mine sanger. Det er noe jeg elsker å gjøre. Jeg har så mye moro og det er ikke for mye press. Det er mer på egenhånd.

Videoen til fjorårets «Higher», også med Spencer bak kameraet: