Hopp til hovedinnhold
CM PUNK VS. CHRIS BROWN (WWE, SONY)

Video: Wrestler vil banke Chris Brown

CM PUNK VS. CHRIS BROWN (WWE, SONY)

Det virker som om PR-rådgiverne til Chris Brown, en av verdens største popstjerner, ikke har stemmerett. Vi er ikke eksperter, men
når en helt passe berømt wrestler i går disset ham på Twitter, ville ikke mange fått det med seg hvis Chris ikke hadde svart. Men Rihannas eks er
fortsatt en hissigpropp. Selvsagt kunne han ikke dy seg.


– Jeg vil at Chris Brown skal slåss mot noen som kan beskytte seg selv. Jeg som «curb-stomper» den dritten hadde vært et (flott) Wrestlemania-øyeblikk, skrev tøffingen.

– CM Punk trenger flere følgere, twitret Chris kjapt tilbake til straight edge-wrestleren, som hevder å ikke bruke alkohol og dop.

– Han er slik en god leder. For å ikke nevne steroidene som har gjort det nesten umulig for ham å tilfredstille en dame. CM Punk, kontakt assistenten min så får jeg dem til å sende deg et bilde med autografen min til mitt største fan!

Slåsskjempen svarte så med en twitvid til Chris:

– Jeg slår ikke kvinner, punktum. I min verden skal kvinner bli hedret og respektert, og jeg tror virkelig at det i dette livet er utrivelige konsekvenser for folks handliger, og jeg føler ikke at Chris har betalt for det han har gjort.

Prikk, prikk, prikk.

En tv-overført, ekte, ryddig kamp mellom CM Punk og Chris Brown hadde vært festlig.
 
Se også: Chris Brown: – Rihanna, I wanna fuck you!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer