Hopp til hovedinnhold
(TEE PRODUCTIONS)

Video: Tommy Tee & Ken Ring med M.O.P. (på svensk)

Senere i år kommer 2 legender utan penger igjen, det andre albumet med Ken Ring og Tommy Tee som duo. Passende nok har veteranene med en veteranduo på første singel «Plocka han»; Brooklyns hardbarka M.O.P., som gjør hooket på svensk (lol?) over en Tommy Tee-beat som ikke høres ut som en Tommy Tee-beat. Last ned låten her.

Fortsetter nedenfor den kliss nye, David Gerges-regisserte videoen, skutt i Norge, Sverge, Kenya og… Ukraina!


Hvordan var det å lære Billy Danze og Lil Fame aka M.O.P. svensk?

Tommy: – Jeg prøvde først å lære dem norsk, men det viste seg å være en vanskeligere oppgave enn først antatt. Förort-svensk var en vesentlig lettere bag, tydeligvis.

Ken: – Men det va svårt som fan. Tog fyra timmar, men med lite konjak etc så flöt det på. Det är ganska sjukt hur jävla tighta dom blev på svenska. Låter helt galet och perfekt som vår första singel! Kanske är deras fetaste hopkok på länge.

Hvordan blir det nye albumet?

Tommy: – Et tungt, kompromissløst og konsekvent sett, ikke helt ulikt forgjengeren men med en klar og tydelig 2011-brodd!

Ken: – Renodlad riktig fet jävla klassisk hip-hop! Vi känner varandra så bra i studion och det flyter så naturligt. Måste säga att det är ett extremt hårt album vi släpper. Men 2 legender är ju 2 legender.

Hvilken rapscene er mest ekte? Den svenske eller norske?

Ken: – Den norska är nog mer äkta. För svenskarna bara snackar massa skit. Men jag och Tommy är nog mer äkta än både Sverige och Norge! Så båda länderna borde se upp!

Tommy: – Ekte folk trenger ikke å bry seg om hva som er ekte.

Funfact: Tommy, Lyset, (stjerneprodusent) HP Gundersen og en eller annen bigshot jazzsaksofonist er i Bergen og spiller inn EP-en til den nye norsk-amerikanske supergruppen The Edvards. Imorgen (onsdag) har de konsert på sagnomsuste Victoria. (Vaular og Jon Olavs hangout nummer 1.)

Gåsehudalarm: Denne nyklassiske låten er for alltid. Videoen også:


Se også: Drapet på hele Norges Per Sundes (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer