Hopp til hovedinnhold
OPPDATERT: Nå «beklager» han.

VIDEO: Se pottesur Justin Bieber forlate Chateauf Neuf-scenen etter én en låt

Sorry (not sorry)

En video publisert av 730.no (@730no)


SE FLERE KLIPP PÅ VÅR SNAPCHAT. (Navn: www730no)

WOW! 🙁

Vi vet ikke helt hva som skjedde i på Chateauf Neuf  i Oslo.

Bortsett fra at Justin ble sur på noen fans helt foran ved scenen.

sur at han forlot scenen etter første låt «Boyfriend».

Vår journalist i salen rapporterer at den dårlige stemningen oppstod da Justin sølte litt vann på scenen.

Biebs ville så tørke opp så han kunne fortsette, men fansen flyttet seg ikke, og var mer opptatt av å ta på bena hans og håndkledet.

Forståelig nok.

Da ble Justin dritsur og forlot scenen…

Hans mektige manager Scooter Braun reiste hjem til Los Angeles i går. Hadde han vært backstage i Oslo i kveld hadde han trolig fått JB ut på scenen. Oslo-showet var JBs siste på Europa-promoturnéen.


Se våre videoklipp fra Snapchat øverst i saken, og en bedre utgave her:

 

OPPDATERT: Justin kommer ikke tilbake.

Se hva han skriver via Instagram… 

Sadly it’s Been a rough week for me, long days no sleep, while having to be «on» as they would say for cameras fans etc. In no way did I mean to come across mean, but chose to end the show as the people in the front row would not listen. Hopefully people will understand where I am coming from. I don’t always handle things the right way but I’m human and I’m working on getting beer at responding not reacting. Unfortunately people were affected by this as am I. For the people in the back I am so sorry and for anyone I may have disappointed im sorry. Sorry for wasting the tv people’s time I’ll be sure to make it up to you next time on tour.. With love Justin.

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

– Dessverre har det vært en tung uke for meg, lange dager uten søvn, mens jeg har måtte være «på» som de sier det foran kameraene fans etc. Det var på ingen måte meningen å fremstå som slem, men jeg valgte å avslutte showet fordi folkene på første rad ikke ville høre etter.

– Forhåpentligvis vil folk forstå hva jeg mener. Jeg pleier ikke alltid å takle ting på den rette måten, men jeg er et menneske og jeg jobber med å bli bedre til å svare, og ikke reagere.

– Dessverre blir folk i likhet med meg påvirket av dette. Til folkene bak beklager jeg, og jeg er lei meg for alle jeg har skuffet jeg er lei for det. Beklager at jeg har kastet bort tv-folkenes tid, jeg skal gjøre opp for det neste gang på turné.. Kjærlig hilsen Justin. 

Fun fact: Han skrev først «I’m working on getting beer»…

Se også: Justin Bieber teamer opp med norske skatere

Nyeste saker fra 730.no

Les mer