Hopp til hovedinnhold
KYLIE JENNER + TO DET GIKK ORDENTLIG GALT MED, ANGIVELIG ETTER Å HA HOPPET PÅ TRENDEN (INSTAGRAM/TWITTER)

Video: Se de 10 verste Kylie Jenner Challenge-forsøkene

KYLIE JENNER + TO DET GIKK ORDENTLIG GALT MED, ANGIVELIG ETTER Å HA HOPPET PÅ TRENDEN (INSTAGRAM/TWITTER)

Kylie Jenner (17) sine uvanlig store lepper har fått enormt mye oppmerksomhet det siste året. Kim Kardashians lillesøster har selv nektet for at hun har tatt noen som helst form for restylane eller kirurgi, og bekrefter at de er helt naturlige. Joda. Se før og etter-bilde her. Mange hevder at det bare er en veldig god sminkejobb, mens andre mener hun sverger til det ene eller andre verktøyet som fører til at leppene midlertidig hovner opp. Se eksempel under.


Drømmen om større lepper førte selvfølgelig til at flere og flere hjemmeprodukter av typen «sug på en plastkopp i et par minutter» dukket opp, sammen med en haug av YouTube-videoer hvor vanlige jenter og gutter prøver produktene. 

Fortsetter under


ET AV PRODUKTENE SOM LOVER MIDLERTIDIGE FYLDIGE LEPPER (CANDYLIPZ)

Den siste uken har trenden tatt helt av, og via en «utfordring» i sosiale medier med hashtaggen #KylieJennerChallenge begynte det virkelig å gå galt. Resultatene varierer
veldig fra person til person, og vi anbefaler ingen å suge på et shotteglass eller noe annet de finner hjemme for å midlertidig se ut som en and. Seriøst. Bruker du glass kan det lett knuse, og om du så bruker et «ordentlig» produkt kan du få permanente skader 🙁 

Vi har funnet frem noen av de verste videoeksemplene, dog ingen av dem som endte opp med svære kutt eller skader. Vi kan ikke annet enn å le, men plis, ikke prøv dette selv. 


10 gutter og jenter som viser hvor ille du kan se ut etter #KylieJennerChallenge:  

(Husk å skru på lyd på de første klippene via Vine) 

 
Ikke gjør dette.

En video publisert av 730.no (@730no)


For ordens skyld: Det var ikke Kylie Jenner selv som startet «utfordringen» denne uken, og hun kom i går med en uttalelse via Twitter: 


Se også: 730 x Astrid Smeplass’ duettpartner Shawn Mendes (16)
– Jeg kommer til Norge før dere vet ordet av det! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer