Hopp til hovedinnhold
TYRA BANKS MED NORSK-SVENSK-AMERIKANSKE CARIDEE SOM VANT I 2006 (CW/TV3)

Video: Panikk for korte Top Model-kandidater

Lørdag ettermiddag ble tre personer arrestert etter at det oppstod voldelig kaos under en audition for den 13. sesongen av den amerikanske TV-serien Top Model i New York.

Ifølge CNN ble to skadde personer sendt til sykehus, mens fire andre ble behandlet for mindre skader på Park Central Hotel på Manhattan, hvor castingen foregikk.

Politiet, som brøt opp Top Model-arrangementet, sier de ikke vet hva som forårsaket opptøyene, mens NY Daily News rapporterer at et smell fra en bil skal ha skremt wannabe-modeller som trodde det var en bombe eller våpen. 

I forkant hadde to menn kranglet i køen, og den personen truet med å komme tilbake å skyte. 

– Det var ganske skummelt, sier Jessica Paravati til New Yorks Fox-TV-kanal ifølge Associated Press. Hun havnet midt i tumultene etter å ha ventet i den enorme køen utenfor hotellet hele natten i håp om å få delta i Tyra Banks’ serie.

Supermodellen har hatt fokus på å inkludere forskjellige typer jenter når det kommer til det fysiske, og lørdagens auditionrunde var for kvinner under 170 centimeter, som er lavt i modellverdenen.

Den 12. sesongen av America’s Next Top Model startet i USA 4. mars, og vil vises på TV3 i Norge.

Tyras dommere er den berømte Bronx-modellen J. Alexander alias Miss J, den tjekkiske skuespilleren og modellen Paulina Porizkova og den britisk-srilankiske fotografen Nigel Barker.

Se bilder av jentene som nå konkurrerer.

I den 11. runden hadde Top Model med deltakeren Isis King, som er født som mann.

I en av episodene bestemte Tyra seg for å spandere en kjønnsoperasjon på Isis.
Se amatørvideo av kaoset:

Eksempler på dårlig Top Model-stemning:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer