Hopp til hovedinnhold

Video: Omer Bhattis liv som film


Kliss ny, rålekker video via norske, arbeidsnarkomane Kavar Singh.

Hør/last ned O-Bee-singelen nedenfor.


– Det er en svært personlig sang, som tar for seg hvordan det er å leve et liv under medias lupe, forteller O-Bee alias Omer Bhatti om sin nye singel «Life is a Movie».

– Den er en visuell og lyrisk innsikt i noe av den granskningen jeg har måttet tåle, og alle opplevelsene og erfaringene jeg har tatt med meg fra min mentor, Michael. «Life is a Movie» er ikke ment som kritikk av enkeltpersoner, men en ny tilnærming til min verden sett utenifra. Med tanke på alle fiktive historier som florerer, kan livet innimellom virkelig føles som en film.

Ovenfor ser du en teaser for den kommende videoen, skutt av flinkis Kavar Singh over seks dager i sommer.

Låten har O-Bee skrevet med Jamshid Rashidi, mens Jarl Aanestad er produsent. Fun fact: Omer forteller at han skrev sin del i det samme rommet som Michael Jackson skrev «Billie Jean».
27-åringen sier til VG at han ikke vet hvor mange som har kjøpt hans debutsingel «All Around The World» (med Michaels niese Genevieve Jackson), og at det ikke har noe å si for ham.

– Jeg er en helt fersk artist. Mitt mål nå er ikke å bli størst i verden. Jeg vet ikke en gang hva jeg har solgt. Det bryr meg ikke. Det som bryr meg er at jeg kan leve av musikk og dans, og at jeg kanskje kan inspirere andre.

Her er den forrige singelen:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer