Hopp til hovedinnhold

Video: Lana Del Rey og A$AP Rocky som mektig duo

GODE GENER (RCA/SONY/INTERSCOPE)

I den ferske traileren for Lana Del Reys kommende musikkvideo til Jeff Bhasker-produserte «National Anthem» (alias femtesingelen fra hennes råflotte Born To Die-album) dukker Harlem-hipsterhunken A$AP Rocky opp i rollen som USAs 35. president John F. Kennedy (mor selv stiller som JFKs nesten like ikoniske kone Jacqueline Kennedy Onassis):
 

– Det er noe ‘swag shit’. Jeg er JFK, og hun er Jackie O. Det er ‘cool trippy shit’, folk kommer først til å catche opp med dette i 2015. Om tre år kommer folk til å skjønne det, og det er hele poenget, fortalte alle ikke-rap-bloggers yndlingsrapper under et intervju med tyske 16bars.

26 år gamle Lana skal ha skrevet «treatment» (manus) selv, mens Anthony Mandler regisserte. Samtlige av verdens største musikknettsteder er (selvsagt?) fra seg av begeistring i påvente av den fulle videoen, som forventes å ha premiere i løpet av de neste par dagene (selv om ingen altså skjønner seg på dette før om tidligst 36 måneder).

OPPDATERT: Hele videoen med to av New Yorks peneste artister:

Mange gleder seg nok noe grasalt til Hollywood sadcore(!)-stjernens konsert på Hovefestivalen i kveld (onsdag). Om du ikke er så heldig at du får sett leppe-Guri i levende live, kan du alltids kose deg med noen ønskerepriser av hennes tidligere opptredener her:
 
Ferske & flotte «Body Electric» (live fra en intimkonsert i El Rey, California)
 
«Video Games» (live hos kåtskalken David Letterman)
 
«Video Games» & «Blue Jeans» (live via Saturday Night Live – NB: Kan skippes)
 
Bonu$: Jamfør mektige New York Times har han «forandret New York-rap for godt». Se teaser-trailer for Channel 4s kommende Luke Monaghan-regisserte A$AP Rocky-dokumentar her:

Se også: – Lana Del Rey er min drømmejente! (Se opp, Iggy?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer