Hopp til hovedinnhold

Video: (Ganske) hvite gutter ♥ svarte jenter

SYNGER OM SVART/HVITT I SVART/HVITT (INTERSCOPE)

 
Hva gjør du når bandet ditt går fra superkredible namedrops på verdens største blogger, til å bli regelrett visket ut fra den kollektive pop-hukommelsen? Slipper en video hvor damer kliner, vel.
 
Den Harvard-utdannete poprock-gruppa Chester French nøt en saftig blogg-opptur etter at sjølvaste Pharrell Williams (50% The Neptunes og mega-hunk) co-signet/signet dem og deres debutalbum Love the Future til hans Star Trak Records i 2009. Det mektige internettet huiet og hoiet på den preppy’e duoen og førstesingelen «She Loves Everybody», men etter noen måneder dalte snakkis-stjernen til vokalist David-Andrew «D.A.» Wallach og multi-instrumentalist/låtskriver Maxwell Drummey såpass heftig at mange (undertegnede inkludert) knapt husker at de finnes. Interessenivået for Massachusetts-duoens musikkarierre har nærmet seg null i farlig fart de siste årene, men kløktige og velutdannete som de er vet de å få bloggene i tale igjen: Gutta slapp nemlig i går en het og RT-verdig video til sin ferske liksom-kontroversielle-men egentlig ikke så-kontroversielle singel «Black Girls», en retrorockete hyllest til fargeblinde forhold og svarte (så vel som hvite) jenter. Kjekke/hvite D.A. spytter her linjer som «This ain’t no fetish / Ain’t objectifying no one / I reject your deconstruction of my taste» (#Harvard, vøtt).

Den italienske superfotografen Francesco Carrozzini har regissert den flotte og ganske hotte videoen, som er på nippet til #NSFW, men også (nesten) verdt å få sparken for:Fun fact: Chester French’ debutsingel «She Loves Everybody» kom pakket i kondomemballasje, ettersom låta handler om en jente som er så glad i gutter at du kan dævve hvis du koser med henne uten å pakke deg inn («she craves affection, so I use protection»). Se videoen her:

Se også: Pharrells skolelys venter på tur

Nyeste saker fra 730.no

Les mer