Hopp til hovedinnhold

Video: F̶e̶e̶l̶g̶o̶o̶d̶ Nær døden-opplevelse for Eminems jente

LIL MISS SUNSHINE (KIDINDACORNER/INTERSCOPE)

Det er litt rart med artister som Skylar Grey. Når du både gjestesynger og skriver noen av de største refrengene på urban amerikansk radio, så bør vel solokarrieren din i kjølvannet av liste-love’n være riktig så bankers, sant?

Men på lik linje med for eksempel Skylars kollega
BC Jean som skrev Beyonces monsterhit «If I Were A Boy», har den 27 år gamle Wisconsin-jenta – som er signert til superprodusenten Alex Da Kid sitt plateselskap – slitt med å få sin egen musikk til å funke, tross at hun har sunget & og ført hits som dette i pennen:

Og størst av alt – Holly Brook (som hun egentlig heter / navnet hun slapp debutalbumet sitt under) står også for gåsehud-refrenget på Eminem & Rihanna-monsterlåta «Love The Way You Lie»:

I juli dropper flinkisjentas andre studioalbum Don’t Look Down. Ingen ringere enn han godeste Eminem er utnevnt som executive produsent på settet, og skiva er i sin helhet produsert av Detroit-legenden, samt Alex Da Kid og JR Rotem (Rihanna «S.O.S».) og gis ut via Dr. Dre-bestis Jimmy Iovine og mektige Interscope Records.
 
Den seneste singelen fra den kommende plata er «Final Warning», som har fått seg en riktig så dyster video. Her kommer sangfuglen til hektene etter en grufull nær døden-opplevelse, etter å ha kost seg med typen til søstra som så klikket og prøvde å drepe henne. Feelgood-shit?
 
(Nei.) Men vil det med denne utgivelsen endelig gå riktig vei for soloartisten Skylar Grey? Kjør deg opp på emo-Eminem-jentas seneste video under & døm selv, da vel:

Les mer