Hopp til hovedinnhold

Video: Envy på Operataket

VIP-GJESTER PÅ KONGELIG FOLKEFEST (ERLEND LÅNKE SOLBU/NRK P3)

Da kong Harald og dronning Sonja feiret sin 75-årsdag på Operataket i Oslo tidligere i vår, var det duket for ekte folkefest. I tillegg til taler og opptredener fra nasjonalskatter som Herborg Kråkevik, Marit Larsen og Oslo Filharmoniske Orkester, sørget også rapduoen Envy for at SonRald (c) fikk riste hva deres respektive mødre ga dem for godt og vel 3/4 århundre siden (se klipp under).

Vi hollererte kjapt på Holmlia/Lambertseter-tokløveret for å høre hvordan sommeren har vært.

Envy! Har dere hatt en fin ferie?

– Sommeren har vært bra! Vi har spilt rundt på mange av landets største festivaler og møtt mange hyggelige fans og artister.

Hva har vært høydepunktet?

– VG-lista-turnéen var en utrolig givende og ny opplevelse for oss. Artistene vi reiste med var veldig hyggelige, og man kom alltid hjem med en ny historie å fortelle. Morsomt å se en litt «løsere» side av våre norske musikkollegaer, spesielt på afterparties’a. Hove og Slottsfjell må også nevnes. Publikum tok helt av!

Hva blir det neste fra Envy?

– Akkurat nå jobber vi med noen ferske musikkvideoer vi ønsker å få ut så fort som mulig. I tillegg er vi selvfølgelig i studio og lager ny musikk som vi gleder oss til å gi ut.

Se undergrunnsprinsene sette fyr på kongelig norsk bursdagsfeiring med én sang:

Bonus-klipp: Lambertseter/Holmlia-duoen på skogstur langt hjemmefra sammen med Dagbladet på Hove:

Se også: Bergen-boost: VG-lista Topp 20 (video)

Les mer