Hopp til hovedinnhold
LOVERBOY PÅ VIDEOSETTET MED SIN HOVEDROLLEINNEHAVER (UNIVERSAL)

Video: Drakes kjærlighetsjakt på Jamaica

Jenter liker Drake og vice versa, så den kanadiske 23-åringen krydret videoen til barske «Over» med litt kjærlighet via Jay-Z’ europeiske funn Rita Ora.

Oppfølgeren «Find Your Love» er som tittelen indikerer en myk affære, og i den Anthony Mandler-regisserte videoen, som hadde premiere mandag kveld, tar Drake med seg modellen Maliah Michel (som han stadig blir fotografert med) til Jamaica og lager en slags kortfilm.
Han lager Kingstons lokale helt Mavado dårlig stemning som bad guy.

Kanye West-låten er den andre singelen fra Drakes debutalbum Thank Me Later, som etter planen kommer i salg 14. juni. To uker senere, fredag 2. juli, står han på Amfiscenen på Hovefestivalen. Se her!

Fortsetter nedenfor.


Drake (og Nicki Minaj) pryder forsiden av XXLs mainummer, og i virkeligheten er han ikke så breial som han ofte er på mikrofonen.

– Jeg forsøker virkelig å bli en bedre rapper. Og jeg har fortsatt forbilder. Det er fortsatt folk jeg ser opp til. Jeg føler definitivt ikke at jeg gjør mitt beste eller at jeg er den beste rapperen. Som jeg har sagt før, jeg bare elsker å lage musikk, og jeg er ikke bekymret over hvordan jeg rangeres. Heller hvordan jeg gjør det ovenfor meg selv. Blir jeg bedre?

Les mer