Hopp til hovedinnhold
CHRIS + JULIE = SANT (MAGNOLIA)

Video: Chris Rock vs. rasist-pappa

CHRIS + JULIE = SANT (MAGNOLIA)
 

«Hvis Woody Allen hadde blitt født som en nevrotisk kvinne fra Paris istedenfor en nevrotisk mann fra New York, så er det gode odds for at han hadde laget 2 Days in New York.» Slik lyder en av de mange rause omtalene av fransk-amerikanske Julie Delpys seneste romantiske komedie, som er oppfølgeren til 42-åringens 2 Days in Paris fra 2007.

I tillegg til å ha skrevet, produsert og regissert den første, samt co-skrevet og regissert to’ern (#pause), spiller mor hovedrollen i begge filmene. Hallo, lism!

I denne (r)omgang i det store eplet, er det moromann Chris Rock som spiller nevrotiske, kjederøykende Marions (Julie Delpys) bedre halvdel, i form av hipster-hunken Mingus. Alt er fryd, gammen og trendy elskov i storbyen, helt til Marions franske familie kommer for å tilbringe ferien hos det nyforelskede paret (les: Pappa er rasist!).
 
2 Days hadde neppe passert holdbarhetsgarantien til Kiwi ettersom Sundance-premieren var 23. januar, men dukker først opp på kommers-kino i USA i slutten av august. Se trailer’n her (som om du står i kassa på Marché):

Kjent fjes? Du ble muligens kjent med Parisianeren Julie via den Roger Avary-regisserte kultfilmen Killing Zoe fra 1994. Mor slapp også sitt selvtitulerte debutalbum Julie Delpy i 2003. #superkvinne #OctomomHVEM?
 
Fun fact: Marions pappa Jeannot spilles av Albert Delpy, som også er Julies pappa på orntli’.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer