Hopp til hovedinnhold
BØNNA, EVA OG LARS I SKJØNN AKSJON (KIM ERLANDSEN/LYDVERKET/NRK)

Video: Bjørn, Lars og Eva skinner som solen

Ignorant: Vi fikk gåsehud da Bjørn Eidsvåg teamet opp med Elvira Nikolaisen, men det var ikke før vi hørte ham på P3s Radioresepsjonen og begynte å følge rockepresten på Twitter at vi ble skikkelig fan av 55-åringen.

OnklP sa det så fint:

– Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror på Bjørn Eidsvåg.

Fortsetter nedenfor.

NAJS (KIM ERLANDSEN/LYDVERKET/NRK)

Tidligere Idol-deltaker Eva Weel Skram fra Eva & The Heartmaker og den struttende rapstjernen Lars Vaular fikk gleden av å booste en Eidsvåg-sviske sammen med den samlealbumaktuelle sjefen på NRKs Lydverket onsdag kveld.
En uventet collabo som satt som fot i hose.

– Både Bjørn og Lars er, på hver sin måte, veldig dyktige musikere, og «Skyfri himmel» er ein av dei fineste låtene eg veit om, så det var kjempestas å få være med på dette, forteller Eva til 730.no, på en måte som sender tankene til hennes homegirl Tone Damli Aaberge…

Eh… hm, hvor var vi? Jo, han Lars Vaular.

– Det var først og fremst veldig gøy, sier erkebergenseren fornøyd til 730.

– Bjørn Eidsvåg er en gigant på scenen så vel som salgslistene, og spredde rundt seg med selvtillit og ro, slik at både Eva og jeg med en gang følte oss hjemme, og som en naturlig del av låten, istedenfor at det ble en klam og oppstilt «ungdom tolker Bjørn Eidsvåg»-greie.

– Det var en god naturlig vibb. Responsen fra folk i NRK, publikum og et par plateselskapsfolk i salen var fantastisk. Jeg gleder meg til å se det selv, håper det er like bra som de gav uttrykk for.

Her kan man se hele Lydverket-episoden, live on tape fra downtown Oslo, med programleder Asbjørn Slettemark, som selv om han fortsatt er fersk, allerede er glovarm i trøya:


Les mer