Hopp til hovedinnhold
Fest i Nevada-ørkenbyen.

Aylar Lie med stor fotoshoot i Las Vegas – se video

Frederic Esnault filmet Jeton Kacaniku sin gladjente-session i Vegas for det nye nummeret av Alfa, med hele verdens Aylar Lie <3.

– Da jeg stod der i bryllupskapellet, neddynket i champagne fra strippeklubben tidligere på dagen, i en hvit brudekjole, med Elvis som prest, og jeg snudde meg og så ned på de 134 centimeterne som utgjorde min kommende ektemann, da måtte jeg bare le for meg selv.

– Det ble for surrealistisk til at jeg klarte å ta det inn over meg, sier Aylar til 730.no

– Det føltes som at et godstog av adrenalin dundra gjennom kroppen min i 12 timer i strekk. Og den gikk gjennom hele følelsesregisteret. Fra intens lykke til enorm redsel. Fra ren skrekk til pur lykke over å ha overvunnet feigheten.

– På denne turen har jeg ledd, grått, jubla, stressa og til slutt kollapset. Med et smil om munnen. Det var utrolig festlig og utvilsomt den villeste shooten jeg noensinne har gjort. Det å møte tigeren på nært hold ga meg et heftig adrenalinkick. Disse bildene går rett inn i albumet.

Se videoen ovenfor.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer