Hopp til hovedinnhold
WOTTICE? (UNIVERSAL)

Video: Ariana Grande slikker på donuts, hater USA og kliner med ny kar

WOTTICE? (UNIVERSAL)


På lørdag var lille frøken Grande i en donut-sjappe i California med sin nye bae og TMZ har sjølvsagt fått tak i opptak fra overvåkingskameraet. Tapen viser at vår fave Ari ikke er så vennlig med de ansatte, slikker og spytter på donuts hun ikke har planer om å kjøpe. 

… og at hun kliner med danseren Ricky Alvarez aka Big Sean 2.0: 


VI VIL OGSÅ KLINE LITT MED HAN (INSTAGRAM.COM/RICKYROZAY)


Ikke nok med det, hun disser også et brett med ferske donuts og sier hun hater Amerika og amerikanere. Minidivaen har nå trukket seg fra en konsert allerede, men teamet hennes sier at det er på grunn av en visdomstann hun nylig opererte.


HVA HAR DU IMOT DONUTS, ARI?

Se snutten her:

OPPDATERT:

Aris manager Scooter Braun (som har endel erfaring med damage-control #foråsidetsånn) ble sikkert ikke dritfornøyd med hennes uttalelser og oppførsel, og nå sier hun unnskyld til USA. For sangeren er tross alt en virkelig stolt amerikaner. Det mor egentlig mente å si da hun ytret «what the fuck is that? I hate America. I hate Americans» var «det er trist at vi har så mange overvektige barn her i landet, vi burde spise sunnere.» 22-åringen forteller også at det var litt dårlig ordvalg, men at hun fortsatt bare er en kid og lærer enda. Hun sier ikke unnskyld for å slikket på smulteringer hun ikke kjørte, og beklager ikke at hun oppført seg som en lusen diva overfor de ansatte.Hvordan vi klarte å misforstå hva den yndige piken prøvde å formidle er mystisk. Dumme oss, altså.

Vi <3 Ari uansett, vi. Donut-hater eller ikke.

Se også: De beste bildene av Ariana Grande i Oslo Spektrum

Nyeste saker fra 730.no

Les mer