Hopp til hovedinnhold
victoria nadine happy I'm sad musikkvideo music video
Victoria Nadine er tilbake (Easy Records)

Victoria Nadine: – Så klart føles det litt vanskelig!

Oppdatert 18. mars: Se videopremieren til Victoria Nadine her!

I musikkvideoen til «Happy I’m Sad» ser vi scener mange nok kan relatere til – Victoria er hjemme i joggebuksa og kjenner på følelsene sine <3

– Jeg ville at videoen skulle vise en enkel og hverdagslig side av livet, siden det ofte er under noe så enkelt som en morgenrutine eller når du bare ligger på sofaen at minner fra et tidligere forhold eller noe vondt som har skjedd kan strømme på. Det er jo litt det «Happy I’m Sad» handler om også, nettop at man jo lever med de erfaringene man har hatt og at selv om vonde minner noen ganger kan presse seg på, så er det noe fint i at du er den du er nettop siden ting ble som de ble. Vi filmet hele videoen i en leilighet her i Oslo, og det var gøy å ha med danseren Dilen, som gjorde en litt uventet tolkning av låta som jeg synes ble veldig bra, sier Victoria Nadine til 730.no.

Se videopremieren via regissør Viktor Mauren:

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Victoria Nadine (21) er endelig klar med oppfølgeren til «Be Okay»

Den suverene Skien-jenta skrev sin forrige singel noen få dager etter at det ble slutt med TV-profilen Silas Vasstrand.

Bruddet ble dokumentert via emosjonelle scener i realityserien Funkyfam, men også i musikkstudioet til Victoria ble det følsomt.

– Det ble noen tårer i studio for å si det sånn, hehe. Vi pratet mye om bruddet før vi (Emelie Hollow og Eirik Tillerli) skrev den. Og jeg fikk liksom alt ut i en sang etterpå. Det var veldig fint. Og nå som jeg slipper den ser jeg på det som et symbol på at dette kapittelet er over, sa Victoria Nadine til 730.no den gang.

Nå er Victoria Nadine klar med «Happy I’m Sad».

Oppfølgeren kommer som en naturlig fortsettelse på nummer 1-singelen «Be Okay».

Jada, hun er fortsatt litt trist, men glad for å i det minste føle noe <3

Victoria Nadine har skrevet «Happy I’m Sad» med Alex Charles, Helge Moen og Jim Bergsted. Sistnevnte duo (tobago) har også produsert.

Hør den ferske singelen til Victoria Nadine her:

Gratulerer med den vanskelige oppfølgeren, Victoria Nadine! Eller, føles det egentlig vanskelig å følge opp «Be Okay»?

– Tusen takk!! Så klart føles det litt vanskelig, men jeg tenker at jeg bare må kaste meg ut i det og få det overstått på en måte. Nå skal jeg bare slippe masse låter jeg selv liker fremover, og så tar jeg det som det kommer. Heldigvis er det gøy oppi det hele.

God innstilling! Hvordan ble «Happy I’m Sad» til?

– Den ble til rett før jul ved at vi satt oss ned foran pianoet og bestemte oss for å lage en låt som betyr noe, rett og slett. Haha. Jeg hadde mye på hjertet den dagen og har lenge tenkt på å skrive en låt om nettopp det jeg synger om i denne låta. Det å finne glede i sorgen synes jeg er en så fint ting, og da ble det denne låta da, hehe.

Vi gjetter at også denne er basert på ditt eget liv?

– Ja, den er det. Den er basert på mine egne følelser og erfaringer 🙂

Du hadde et offentlig brudd. Får du mange triste meldinger fra folk som går gjennom det samme?

– Ja, flere ganger daglig. Det er veldig mange som sier de finner trøst i «Be Okay» og jeg får så utrolig mange fine meldinger om hvordan låta hjelper dem. Det har gjort meg oppmerksom på hvor mange som går igjennom brudd hver eneste dag ass.

– Jeg svarer så mange som mulig, men jeg får dessverre ikke mulighet til å svare alle. Det er jo forsåvidt en positiv ting at det er så mange, men jeg skulle jo ønske at jeg hadde tid og overskudd til å svare alle akkurat det jeg vil.

«Be Okay» tok førsteplassen i Norge. Har du fått noe oppmerksomhet utenlands også?

– Ja, det er noen! Både fra ukjente, men også folk jeg vet hvem er, så det er stas. Alltid ekstra gøy å treffe litt utenfor Norge, uansett grad.

Queen V! (Jonathan Vivaas Kise)

Sist ga du ut musikken helt alene, men nå har du et lite team rundt deg. Hvordan er ting annerledes nå? Hva er fordelene og ulempene?

– Ting er annerledes ved at jeg føler meg mye tryggere rundt slipp med tanke på at jeg vet at alt som må gjøres før et slipp blir gjort ordentlig, men også bare en sånn generell trygghet.

– Jeg føler også i større grad at musikken min betyr noe på en måte. Det har jeg ikke følt på før. Det er jo naturligvis en stor fordel.

– En annen fordel er jo at det hjelper veldig økonomisk, da det kan være dyrt å slippe låter. Når det kommer til ulemper så er det sånn at i mitt tilfelle og med mitt team så ser jeg faktisk ingen ulemper, om jeg skal være ærlig!

Ingenting er bedre enn det! Har livet ditt ellers forandret seg på noen måte?

– Det har forandret seg ved at jeg er masse mer i studio, og at jeg ikke lenger har faste vakter på Meny, hahaha.

Trist musikk, blid jente! (Instagram/VictoriaNadine)

Før «Be Okay» slapp du flere up tempo-låter, men de fleste har en trist undertone… Har du noen skikkelige gladlåter på lager også?

– Ja, jeg har jo det også. De er ikke nødvendigvis så veldig up-tempo, men ikke ballader heller. Mer sånn feel-good låter om det gir mening, hehe. Men noen triste låter til, det blir det altså.

Sist vi snakket med deg drømte du om å teame opp med Ed Sheeran. Det må jo skje en dag! Men i mellomtiden, er det noen norske folk du kunne tenke deg å jobbe med?

– Hehe, ja det hadde jo vært noe… Og ja, det er flere norske artister jeg kunne tenke meg å jobbe med. Blant annet Stig Brenner/Unge Ferrari og Karpe.

Gleder oss! Til slutt, har du ellers noe på hjertet?

– Vanligvis har jeg en del, men akkurat nå er jeg bare fokusert på slipp og er litt i den bobla der om jeg skal være ærlig. Men jeg benytter gjerne anledningen til å minne folk på å ta godt vare på hverandre og ikke ta mennesker som er glad i deg for gitt. Man vet aldri når man kan miste noen. SPREAD LOOOVE<33

730.no har fulgt Victoria Karlskås Andersen alias Victoria Nadine lenge – les mer om henne her!

Se også: Dette er de beste norske sangene som kom i dag 🇳🇴

Melk & Honning: Hudleger advarer mot TikTok-trend

Nyeste saker fra 730.no

Les mer