Hopp til hovedinnhold
Victoria Nadine med sin helt spesielle telefon (Privat)

Victoria Nadine om førsteplassen, DMs og sin spinnville nye telefon

Sesongfinalen av 2020 har ikke vært så aller verst for Victoria Nadine.

Nylig klarte Skien-jenta å kapre førsteplassen til Spotify i Norge. Og dét som usignert stjerneskudd i en alder av 20 💫

Victoria Nadine har i likhet med Dagny og CLMD fått leke seg med det som kanskje er markedets dyreste mobiltelefon – Samsung Galaxy Z Fold2.

Vi tok derfor en ny prat med godjenta om både livet, førsteplassen og den skrekkelige overgangen til Samsung. (Spoiler: Det var enklere enn hun fryktet.)

Les intervjuet nedenfor!

Victoria! De fleste artister blir aldri nummer 1 gjennom hele karrieren. Du har allerede klart det – uten mye hjelp. Gratulerer ♥️ Klarer du å sette ord på følelsene?

– Jeg har prøvd å sette ord på det i noen dager nå, men føler aldri at ordene er like store som den faktiske følelsen jeg sitter med. Det er helt sinnssykt og det føles helt sinnssykt, rett og slett haha. Jeg er hvert fall veldig glad og takknemlig<3

Er det skummelt å skulle følge opp suksessen med «Be Okay»? Eller er det ikke noe press, siden du allerede har klart en vill bragd?

– Det er naturligvis et press, man er jo alltids redd for å skuffe folk, spesielt når man vet at folk på en måte «forventer» noe ekstra nå enn før kanskje. Men jeg tenker at jeg uansett bare skal lage og slippe det jeg selv liker og ikke la presset stoppe meg, så ser jeg hvor det tar meg hen til slutt!

Du har fått litt av en drømmetelefon fra Samsung. Hva er det du liker best med Z Fold2

– Definitivt at den er så lett å ta med seg rundt fordi den er så «liten», samtidig som at den kan bli stor når som helst bare ved å brette den ut. Det høres jo helt sykt ut og det er det jo haha. Teknologi ass.

Hvordan bruker du den i hverdagen?

– Jeg har den med meg rundt overalt og bruker den masse til jobb. Jeg setter ofte sammen moodboards til ulike ting, skriver sangtekster og leser ofte ting på nett og da er det genialt med en så stor skjerm, så jeg bruker den egentlig til det meste sånt. Ser også på Netflix 😅 Jeg trenger ikke en gang en veske for å ha den med, den kan jo tross alt bare brettes sammen. Kommer ikke helt over det, haha!

Hvem er drømme-collab? Ikke vær beskjeden!

– Det er mange jeg kunne tenke meg en collab med, men om jeg ikke skal være beskjeden så må jeg nok si Ed Sheeran. Han har så nydelige tekster og ikke minst stemme.

Bruddet ditt har blitt dokumentert i både musikken og på TV, altså vet halve Norge at du er singel. Er det god kok i DM-en din nå?

– Jeg blir alltids litt flau av sånne spørsmål, men ja, det blir jo fort det hahaha. Men det er jo veldig hyggelig, som regel 😅

Når kan folk forvente mer musikk fra deg? Og hvordan høres den kommende musikken ut?

– Det kommer ny musikk allerede på nyåret, så det blir veeldig spennende. Jeg klarer ikke helt å beskrive hvordan den vil høres ut, så dere får vente å se, så er det forhåpentligvis noe dere liker haha.

Hva drømmer du om å få til i 2021?

– Jeg synes alltid det er så skummelt å snakke om drømmene mine innen musikk da jeg er redd for at jeg drømmer for stort, men så minner jeg meg selv på at man aldri egentlig kan drømme for stort. Så en DRØM innen 2021 er jo å bli nominert i noe innen musikk.

Er det vanskelig å bli kjent med Samsung hvis man er vant til andre telefoner, synes du?

– Jeg har brukt iPhone hele livet (bruker for så vidt det fortsatt i tillegg til denne) og har alltid vært litt skeptisk til Samsung da jeg har tenkt at det er så vanskelig. Der tok jeg virkelig feil. Alt er så logisk og man lærer nye ting om den hver dag som jeg synes er spennende. Så for å svare på spørsmålet ditt: Absolutt ikke!

Se også: Dagny beskriver Samsung-innovasjonen som et romskip

Les mer

Nyeste saker fra 730.no