Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk fra Skien via Victoria Nadine aka Victoria Karlskås Andersen som lyder som en STOR SMASH (Instagram/victoriaaofficial)
Norsk musikk fra Skien via Victoria Nadine aka Victoria Karlskås Andersen som lyder som en STOR SMASH (Instagram/victoriaaofficial)

Victoria Nadine alias Victoria Karlskås Andersen (19) vil ha hjertet sitt tilbake ❤️

Victoria Nadine alias Victoria Karlskås Andersen got next!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

💋xoxo

Et innlegg delt av Victoria (@victoriaaofficial)

Som 16-åring tok Victoria Karlskås Andersen alias Victoria Nadine en imponerende fjerdeplass i Idol 2016.

Siden den gang har Skien-jenta stilt med stor stemmeprakt for andre artister (Aksel & Hef, Chim), men nå satser hun fullt som soloartist. 

«Want It Back» gis ut på av selskapet til Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Dette er den første utgivelsen fra ringrevene med null prosent rølp. 

Singelen er produsert av Katastrofe, og skrevet av Jesper Borgen, Tommy La Verdi og Victoria selv.

Hør her: 

Hei Victoria Nadine!

Mange kjenner deg fra TV. Hvordan har tiden etter Idol vært?

– Spennende og lærerik. Jeg har oppdaget sider av meg selv jeg ikke visste at jeg hadde og vokst både som person og musikalsk. Jeg har gjort meg ferdig på videregående og fått to dyktige managere som nå skal hjelpe meg å oppnå drømmen min.

– Jeg jobber masse i studio og har hatt en del oppdrag siden, noe jeg er veldig glad og takknemlig for. Tiden etter Idol har rett og slett vært helt fantastisk. 

Du skiller deg ut fra de andre artistene til Petter og Stian. Hvordan havnet du hos dem? Er dere en bra match?
 
– Først og fremst; ja, vi er en veldig bra match. Lik humor, lik tankegang når det kommer til musikk og vi er veldig ærlige med hverandre når det kommer til hva som er bra og ikke. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de rett og slett. Petter har til og med produsert låta, noe jeg er stolt av å kunne si.
– De har jo tross alt nr 1-låter, så å være i stallen der er jo bare stas. De har alltid hatt trua på meg og det er jeg veldig glad og takknemlig for. Jeg havnet vel hos de ved at vi prøvde en studio session sammen og den studio session gikk såpass bra at det faktisk er den låta vi slipper nå. 

Fortsetter nedenfor

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Ps: I love you

Et innlegg delt av Victoria (@victoriaaofficial)

Hva handler «Want It Back» om?
 
– Om å innse at man fortjener bedre, noe som kan være vanskelig i et forhold når begge er glade i hverandre. Jeg endte et forhold nå i sommer som bare gjorde vondere og vondere for hver dag. Jeg ga alt av meg selv og følte ikke jeg fikk noe tilbake, noe som tok lang tid for meg å innse og å ta tak i.
– Den handler om det å vite sin verdi, åpne øynene og kutte ut det negative. Man blir blind på kjærligheten og personen som du er med blir mer noen du er avhengig av enn en du trenger. Jeg synger om at jeg vil ha hjertet mitt tilbake rett og slett.
Hvilke norske og internasjonale artister inspirerer deg mest?
 
– Av norske artister må jeg si Karpe og Unge Ferrari. De har en så utrolig formidlingsevne og å se de på scenen inspirerer meg mer enn noe annet faktisk. Det er ingen internasjonale artister som inspirerer meg på samme måte, utenom Michael Jackson.
– En annen internasjonal artist som inspirerer meg er Ed Sheeran. Han er så ydmyk og han treffer så mange hjerter, noe som er et stort ønske fra min side – å treffe noen med sangene mine. 
 
Hva er den største drømmen for 2019?
 
– Det er så vanskelig å si, fordi jeg drømmer om så masse, men om jeg skal prøve å være så realistisk som mulig, samtidig som at jeg drømmer litt, så må det bli å generelt kunne opptre rundt omkring. Jeg drømmer om å turnere og å bli listet på store radiokanaler.
– Jeg vil nå ut til enda flere mennesker og jeg vil bare generelt at 2019 skal være basert på masse musikk! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer