Hopp til hovedinnhold
FØLELSESLØSE AMY (MTV)

Vi ringte MTV-stjerne: – Auditionen min var helt grusom!Faking It er en av de mest omtalte MTV-seriene blant ungdommer de siste par årene. Etter stor suksess med de to første sesongene, hadde sesong 3 premiere i går hos MTV Play!

I serien følger vi Karma Ashcroft (Katie Stevens) og hennes beste venn Amy Raudenfeld (Rita Volk) som desperat ønsker å bli populære. De innser at det å være annerledes skaper diskusjon rundt dem, og får alle på skolen tro at de er et lesbisk par.

Etter å ha blitt nominert til «homecoming queen», blir de inkludert i en av skolens kuleste gjenger. Karma begynner å få oppmerksomhet fra skolens kjekkas, men når Amy begynner å innse at hun faktisk har følelser for Karma blir alt mildt sagt KAOS.

Om du ikke har sett de tidligere sesongene, eller bare vil mimre, kan du se høydepunkt fra serien så langt:

 

Vi tok en liten prat med en av hovedrollene, Katie Stevens som spiller Karma.

Hallaisen Katie! Hvordan har du det?

– Hei! Alt går kjempebra, takk.

Ikke bare er en hun en 23 år gammel og ambisiøs kvinne fra Connecticut, hun har også en sangfugl i sjelen. Før denne unge piken debuterte som skuespiller i Faking It, var hun nemlig med i American Idol, hvor hun kapret 8. plass.


Fortsetter under

Du har vært en musikkelsker siden ung alder. Var drømmen din å bli sanger?

– Det har egentlig alltid vært begge deler! Jeg har alltid drevet med både sang og skuespill hele livet. Jeg fikk muligheten til å starte karrieren med sang, men det jeg har fått mest suksess på er selvsagt Faking It.

Mhm! For du var med på Idol i Amerika, og senere gjorde du en gjesteopptreden på den portugisiske versjonen av programmet, siden du faktisk er halv portugiser! Hva slags reaksjon får du når du er der borte?


– Ja det stemmer! Jeg var der i juli for å besøke familien, og var i tillegg så heldig å få besøke MTV-kontoret der. Det er ganske morsomt fordi folk der borte har en tendens til å ha det jeg kaller for «3-trinns fangirl». Først freaker de ut over at jeg er halvt portugiser, etter det blir de overrasket over at jeg faktisk kan språket flytende, og til slutt når de gjenkjenner meg fra Faking It, klikker de.

Så gøy! Hva som fikk deg til å dra på audition for Faking It?


– Etter American Idol fikk jeg meg en agent som skulle sende meg til auditions. Jeg fikk vite om Faking It sin på selve auditiondagen, og ble bedt om å lære meg et par setninger på ekstremt kort tid. For å være helt ærlig så synes jeg det var den verste audition jeg noen gang har gjort. Men jeg endte opp med å være perfekt for rollen, haha!

For de som aldri har sett på serien. Hvilke 3 grunner gir du dem til å starte å se på Faking It?


Faking It er et show som bidrar til selvakseptering. Du skal først og fremst bli akseptert for å være det unike mennesket du er, og det er derfor mange av fansen alltid gleder seg til mer episoder og elsker det så mye siden de relaterer seg til situasjonene. Jeg føler mange ser på serien for å føle seg akseptert og føle de passer inn et sted. 

Du har jo en av hovedrollene som Karma, har du noe til felles med henne?

– Karma er en 16 år gammel jente som prøver veldig hardt å passe inn og bli populær. Da jeg var i samme alder gjorde jeg litt av det samme. Når jeg tenker tilbake på det nå, burde jeg ikke ha prøvd så hardt å passe inn med de menneskene jeg i den tiden ville være med, som ikke var ekte venner.

Sett deg inn i den samme situasjonen Karma er i, der bestevennen hennes begynner å få følelser for henne. Hva hadde DU gjort?

– Jeg tror Karma antageligvis håndterer det på samme måten som jeg hadde gjort. Du elsker en personen og vil være ærlig, men vil selvsagt ikke såre dem. Å konfrontere virkeligheten kan være vanskelig, men man må få frem at kjærligheten tilbake er ikke på den samme måten. Det er vanskelig fordi man vil så klart ikke avvise den personen, spesielt ikke din beste venn. 💔

Ja, nettopp! Vi er en stor fans av serien. Du kan ikke røpet noe om den nye sesongen?

– I den nye sesongen har Karma og Amy vært hele sommeren fra hverandre. Karma ble selvsagt såret av at Amy dro fra henne. Hun brukte hele sommeren for å komme seg over situasjonen og håpet på at Amy skulle beklage når kom tilbake. Som man ser på traileren, så skjer det dessverre ikke og det ender mildt sagt ikke fint. Lang historie kort, blir det mange følelser for fansen denne sesongen.


FØLELSESLØSE AMY (MTV)

Her er trailer for sesong 3:

Du har i dag æren av å være en MTV-dronning og et forbilde for mange unge jenter der ute. Hva er ditt budskap til følgerene dine?

– Jeg vil først og fremst at de skal vite hvor takknemlig jeg er! Jeg er stolt over å forhåpentligvis være et forbilde for unge jenter. Finn hva det unike ved deg er og omfavn det. Jeg vet at når du er ung så er det selvsagt vanskelig fordi du går for det de rundt deg synes du burde være, når egentlig det beste du kan noen gang gjøre er å være deg selv. Du ble født unik for en grunn, og det finnes bare én av deg i hele verden, noe jeg synes er ganske magisk!

Nå ble vi litt rørt altså. Du har jo jobbet meget bra med den nye sesongen av Faking It. Har du et spesifikt mål for året?

– Hmmmm… Mål skremmer meg. Jeg har jo mange mål, men jeg vil aldri ikke nå dem. Så mitt mål er å alltid gjøre ting som gjør meg glad, leve uten stress. Forhåpentligvis får jeg dukke opp i en film og poppe opp på forskjellige TV-programmer.

Vi heier på deg Katie! 

Vi må selvsagt ende phoneren med en liten utfordring: «Hvem er mest sannsynlig til å…?» mellom deg og serie-partneren din, Rita Volk (Amy)!

Gråte offentlig? 


– HAHA. Meg? 

Flørte med en servitør?


– Rita er en veldig flørtete person, men legger aldri merke til det selv. Så jeg vil si henne.


Sovne på fest?


– Meg.

Bli president?

– Rita!

Gifte seg først?

– Meg, haha.

Bli arrestert?

– Ehmmm.. Ingen?

Praktisere twerking?

– Ingen.

Vinne i lotto, men miste loddet?

– MEG *ler høyt*

Sist men ikke minst, endre verden?

– Begge ♥

Tusen takk for praten Katie, vi gleder oss til sesong 3!

Se også: Disse seriene følger du gratis via MTV Play

Nyeste saker fra 730.no

Les mer