Hopp til hovedinnhold
PUNKHUNKEN JARED ER SNART 40, MEN HOLDER SEG UNG (TWITTER)

– Vi lever, dør og blør for disse gutta

Skrevet av Hilde Marie Grensbråten for 730.no.

«What’s the fascination with the Echelon?» Dette synger Jared Leto på låta «Echelon» fra 30 Seconds to Mars’ første skive. Hva er dette båndet som binder band og tilhengere så tett sammen, båndet som har koblet en verdensomspennende familie av MARS-soldater som står parat til å «live. die. bleed.» for 30 Seconds to Mars? For øvrig også en tekstlinje, denne gangen fra «The Fantasy».

Vi som i årevis har forsøkt å forklare dette for andre har endelig fått bildebevis. Videoen til deres nye singel «Closer To The Edge» er et perfekt vitnesbyrd og demovideo for hva dette egentlig dreier seg om:


Echelon-divisjoner finner du over hele verden, i alle land, og noen steder i religoner dersom landene er store. I Norge startet vi for alvor opp vår avdelig sommeren 2007 med hjelp fra EMI i England, men flere av oss har fulgt og elsket bandet siden den spede begynnelse. Vi er et street team, en gjeng som bidrar med promo av band, album, konserter, etc. Vi gjør det gratis og mye av promomaterialet går av egen lomme (det meste, for å være ærlig), dette har imidlertid ikke lagt noen demper på kreativitet og vilje til å delta, heller det motsatte.

Videoen viser hvor mye musikk i seg selv betyr for folk, og hva et band som inkluderer og involverer sin familie av fans så mye gjør kan bety. Echelon tar del i det meste, gjennom summits (treff) rundt om i verden, til og med i koring på bandets tredje album.

Bandets medlemmer gjør et nummer ut at av at de er der for oss like mye som vi er der for dem.

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med Echelon Norge, vi ønsker alle velkommen: Twitter Facebook [email protected]

Bonus: Denne har P3 pumpet i hele år:


Se også: 6 andre 30 Seconds to Mars-videoer!

Hør/last ned deres nye album, og/eller kopier spilleren inn på andre nettsteder:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer