Hopp til hovedinnhold
batgirl leslie grace stream hbo max batwoman dc comics
Leslie Grace som Batgirl i filmen som vi trolig aldri får se (DC Films/Warner Bros.)

Leslie Grace og Adil & Bilall om Batgirl-utfallet

Leslie Grace og regissørene Adil El Arbi og Bilall Fallah gir lyd fra seg etter Batgirl sin nådeløse og mer eller mindre uhørte skjebne.

Den 1 milliard kroner dyre superheltfilmen fra Batman-universet via DC Extended Universe er ferdig filmet. Men CEO-en for det nye selskapet Warner Bros. Discovery, David Zaslav (hvit-skjorte-og-fleece-vest-fyr), bestemmer at de aldri skal vise sin potensielle blockbuster. Heller ikke slippe den på HBO Max. (Den kan ikke være dårligere enn deres DCEU-film Wonder Woman 1984?)

Direktøren, som i fjor tjente 246 millioner dollar, mener at Warner Bros. vil tjene mer på å skrive av Batgirl som et tap og få mindre skatt, fremfor å la fansen få se filmen. Målet til David Zaslav etter oppkjøpet av filmstudioet og streameren er å kutte kostnader med 3 milliarder dollar. Det er hevdet at en stor andel av de ansatte fra HBOs kreative avdeling for utvikling av filmer og serien skal få sparken. Dette er ikke bekreftet. Men én ting som er sikkert er at han slår sammen discovery+ og HBO Max til én streamer.

Les mer om avgjørelsen og Batgirl her

Nå tar hovedrolleinnehaveren Leslie Grace og regissørduoen til Instagram og kommenterer utfallet.

Leslie Grace BATGIRL HBO Max Warner Bros Discovery Batman DC

(Instagram/lesliegrace)

«Kjære familie. I kjølvannet av de seneste nyhetene om filmen vår Batgirl er jeg stolt over kjærligheten, det harde arbeidet og intensjonen alle i vår utrolige rollebesetning og utrettelige crew har lagt ned i denne filmen i løpet av 7 måneder i Skottland», skriver Leslie (født i 95).

(Instagram/lesliegrace)

BTS fra Batgirl-settet (Instagram/lesliegrace)

«Jeg føler meg velsignet over å ha jobbet med absolutte storheter og skapt relasjoner for en hel livstid i prosessen!»

«Til enhver Batgirl-fan: TAKK for kjærligheten og troen, som lar meg ta på meg kappen og bli, som Babs sa best «min egen jævla helt!» #Batgirl for life 🦇», avslutter hun med.

Les også: HBO Max fjerner seks av sine eksklusive filmer i smug

(Instagram/lesliegrace)

Leslie Grace deler også snutter fra kulissene.

Før hun fikk hovedrollen som Barbara Gordon i filmen Batgirl, var den tre ganger Latin Grammy Award-nominerte singer-songwriteren og skuespilleren aktuell med In the Heights.

Den belgiske regissørduoen Adil & Bilall alias Adil El Arbi (født i 88) og Bilall Fallah (født i 86), som har familie fra Marokko, uttrykker mer frustrasjon enn Leslie.

De har dog ikke gitt opp håpet om at den skal få se dagens lys.

Leslie Grace BATGIRL HBO Max Warner Bros Discovery Batman DC

(Instagram/fallahbilall)

«Vi er triste og sjokkerte over nyheten. Vi kan fortsatt ikke tro det. Som regissører er det avgjørende at arbeidet vårt vises for publikum, og selv om filmen langt fra var ferdig, skulle vi ønske at fans over hele verdenen hadde fått muligheten til å se og omfavne den endelige filmen selv. Kanskje en dag vil de insha’Allah», skriver duoen.

Ms Marvel Adil El Arbi Bilall Fallah Leslie Grace Adil Bilall Batgirl HBO Max Warner Bros

Adil & Bilal på settet til sin ferske MCU-serie Ms. Marvel (Instagram/fallahbilall)

«Vår fantastiske rollebesetning og crew gjorde en enorm jobb og jobbet så hardt for å bringe Batgirl til live. Vi er evig takknemlige for å ha vært en del av det laget. Det var en drøm å jobbe med så fantastiske skuespillere som Michael Keaton, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson, Rebecca Front. Og spesielt fantastiske Leslie Grace, som portretterte Batgirl med så mye lidenskap, dedikasjon og medmenneskelighet.»

«I alle fall, som store fans av Batman siden vi var små barn, var det et privilegium og en ære å ha vært en del av DCEU, selv om det var for et kort øyeblikk. Batgirl For Life.»

Adil & Bilall skulle først regissere Beverly Hills Cop IV for Netflix med Eddie Murphy, men forlot prosjektet til fordel for Batgirl. Australske Mark Molloy tok over Eddie Murphy-filmen i april.

Belgierne har regissert Bad Boys for Life med Will Smith og Martin Lawrence. De er nå aktuelle med Marvel Cinematic Universe-serien Ms. Marvel, hvor de har regissert første og siste episode. De er også co-produsenter av Disney+-showet med den unge MCU-helten.

Les også: Christopher Nolan hamrer løs på Warner Bros. og HBO Max

Nyeste saker fra 730.no

Les mer