– Vi er stabilt vårkåte!

2. mar 2018 kl. 00:00
LA-BRUN OG BLID (FOTO: MADELEINE DALLA, STYLING: HODO MUSA)

LA-BRUN OG BLID (FOTO: MADELEINE DALLA, STYLING: HODO MUSA)

Ikke nok med at de både høres og ser dritbra ut, Lemaitre er også festligere enn de fleste. Noe de Los Angeles-baserte godguttene beviser i praten nedenfor.

Ketil og Ulrik slipper i dag den lekne førsommer-singelen «Machine», hvor Ulrik selv står for vokalen. Lykke til med å ikke få den på hjernen 🙂 


Hør «Machine» her: Grattis med smørblid singel som prematurt oser sommer. Hvor vårkåte er dere akkurat nå?
– Etter å ha bodd i LA i en stund nå, er vi nesten vårkåt-trøtte etter en konstant kåthet over mange år. Samtidig har vi opparbeidet et høyt bunnivå, så vi vil si stabilt vårkåte. 
 
Ulrik, hvordan er det å synge selv på singelen? 
– Det føles bra, og vi sparer masse masse penger! 
– Men litt spøk til side, så er musikken vi gir ut fremover mer et produkt av mange sene kvelder med gode venner og naboer i LA, enn hyring av tjenester. Coucheron, Jerry Folk og Bearson er jo gode venner og naboer som er over hos oss like mye for å grille som å jobbe. Og for ikke å snakke om ginger-guden Didrik Thulin som pendler mellom LA og sin ungkarshule i Bergen for å spille Warcraft 3 og produsere med oss. Vi kommer sikkert ikke til å slutte å jobbe med amerikanske låtskrivere og produsenter, men det er mer straight business, og pengene styrer gjerne om du får være et hovedfokus eller bare et bi-geskjeft for de. Da er det ofte bedre med venner som ønsker oss verdensherredømme. Ulempen er at de aldri går hjem. 

Fortsetter nedenfor

In luv with the coco?

Et innlegg delt av bearson (@bearsonmusic)

Hva legges i linjen «I am a machine, no one can be mean to me»?
Ketil: – Utgangspunktet for teksten i refrenget er hentet fra barndommen og minner av fetteren min som gjorde robot-bevegelser og med robot-stemme sa «jeg er en maskin, jeg har ingen følelser, dere kan ikke kjefte på meg» hver gang han gjorde noe galt. Det var det perfekte forsvar! 
Ketil, vi så på fjernsyn at du lider av aviatofobi. Hvordan fungerer dette i praksis og hva er dine beste knep for å lindre plagene?
– Har prøvd alt mulig rart av piller, men det er kun alkohol som virkelig hjelper. Problemet oppstår når vi plutselig flyr daglig i forbindelse med en turne, fyllesjuken oppjusterer angsten med 100 og da blir eneste løsning å «stay drunk».  
Ketil er dritsøt, men Ulrik, du ser ut som en modell. Har du vurdert å kombinere dette artistkarrieren? 
– Jeg føler allerede nok på kroppspresset med en manager som fat-shamer meg daglig. 

Happy birthday to this guy 😍🎉 Ulrik joined the 27 club today 🙏

Et innlegg delt av Lemaitre (@lemaitremusic)

Dere bor i den gamle kåken til Dr. Dre i Los Angeles. Hvordan har husets historikk påvirket dere?
– Det først og fremst fordrer en del ting. Vi har blitt fiendtlig innstilt til lokalpoliti, utviklet et tvilsomt kvinnesyn og bruker mye tid på Ulriks nye høretelefoner Beats by Denizou Lund. Noe må vi jo sitte igjen med, for det er jævla dyrt!
 
Ketil, du er singel. Har du et par gode, ÆRLIGE tips til norske single gutter som tar turen til LA og ønsker romantikk? 
– Først og fremst; vær norsk! Masse aksent og høy lutefisk-faktor. Du kan ikke slå LA-gutta på å være «LA», og det er fort gjort å glemme at nordmenn er eksotiske fisker over dammen. Jeg pleier å si at da jeg ikke laget musikk, reddet jeg selunger og drev rosemalingskurs.

wholesome 🍬👬

Et innlegg delt av Lemaitre (@lemaitremusic)Hvilke mannlige norske artister gjør dere mest oppspilte nå om dagen? 

– Coucheron, Jerry Folk og Bearson i baris på våre ukentlige Instagram Live jam-sessions. 
 
Hva blir mest skøy i sommer? 
– Pr nå er det festivalrunda! Men spør oss igjen etter nok hibas-dasser og urinstøvskyer på belgiske sletter medio september. Men det døve svaret er jo at vi bare har lyst til å gjøre mer av det vi allerede gjør. LIVING THE DREAM!
Se også Bearson x 730: – Man har da alltid tid til jenter?