Advertisement

Vestby-rapper holder det ekte på debuten – se videopremiere!

21. mar 2019 kl. 19:20

Patrick er klar (Skjermbilde, YLTV)

Patrick Granly er kanskje et ukjent navn for folk flest, men unggutten fra Vestby har fått en liten buzz på nettet den siste tiden.

Nylig slapp han debutsingelen «Ekte Før Alt» via labelet No Nation.

Nå er også musikkvideoen på plass, og han jobber for tiden mot et EP-slipp før sommeren. Se premiere på videoen nederst i saken!

Patrick har bodd mesteparten av ungdomstiden sin på institusjoner, og har derfor flyttet mye rundt i landet. Han repper Vestby, da det er stedet han føler mest tilhørighet til, og fordi mammaen hans bor der.

Til tross for at han har skrevet tekster siden han gikk var 11 år og bodde i Bergen, så har mulighetene for studio vært variabel at han konstant flyttet på seg. Først når han ble myndig og var ute av systemet kunne han få fart på musikken.

– Det var først da jeg virkelig kunne gå inn i musikken igjen, og har skrevet hver dag siden. Jeg føler at musikk er den største plattformen for å nå ut til andre. Jeg har lyst til å kunne hjelpe andre med mine egne erfaringer eller opplevelser, som folk kan relatere seg til. Nå til dags så har det blitt vanlig å bare legge på seg et skall og si at man har det bra, når man egentlig ikke har det bra. Det er ikke sunt, sier Patrick.

– «Ekte Før Alt» handler om hva jeg tenker og føler, Jeg snakker om mine meninger, mine tanker, mine problemer, litt om mitt forhold til faren min og selvfølgelig om å holde det ekte med folk selv om man går gjennom alt det pisset livet kan tilby. Det er alltid sol bak skyene, avslutter han.

Se den Jostein Vedvik-regisserte musikkvideoen via YLTV her:

Se også: Sørlands-rapper vil ligge med hele hip-hop-Norge