Hopp til hovedinnhold
EKSTRA UNG SJEF (UNIVERSAL PICTURES)

Verdens yngste filmprodusent?

EKSTRA UNG SJEF (UNIVERSAL PICTURES)

At et menneske brått bytter alder og kropp er ingen revolusjonerende idé, vi har jo allerede filmer som Freaky Friday (Lindsay Lohan), Big (Tom Hanks), 17 Again (Zac Efron) og 30 Going On 30 (Jennifer Garner). Men nå skal det umulige altså skje igjen – denne gangen med en voksen som fanges i en barnekropp. 

Issa Rae, skaper og hovedrolleinnhaver av HBO-favoritten Insecure, spiller assistenten April, en driftig dame med en mildt sagt krevende arbeidsgiver. 

En vakker dag forvandles sjefen Jordan Sanders (Regina Hall) til et barn, nå spilt av Marsai Martin. Det byr selvsagt på en og annen utfordring, men Sanders gir seg ikke selv om hun er fanget i en bitteliten kropp.  

Idéen til Tina Gordon Chism-regisserte Little kom fra filmens 14 år unge stjerne.

Marsai Martin er kreditert som co-produsent, og fikk idéen etter å ha sett Big som 10-åring. Dette fortalte hun videre til produsentene av Black-Ish (hvor hun også spiller), som gikk videre med konseptet.

Ifølge The Grapevingjør dette tenåringen til verdens yngste produsent (av en stor spillefilm) – i det minste helt til Millie Bobby Brown gjør sin debut… 

Traileren til Little er ute nå, med musikk fra blant andre Cardi B og Little Mix. Se her: 

Little har premiere i april. 

Se også: Når mamma-vloggeren blir etterforsker

På kino denne helgen: Psychobitch ser gøyal ut? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer