Hopp til hovedinnhold
Christoph Waltz skurk The Consultant Prime Video ny serie
Christoph Waltz returnerer som skurk på TV-skjermen i februar (Prime Video)

The Consultant: Christoph Waltz er verdens verste sjef i ny serie

OPPDATERT 6. februar: Christoph Waltz gjør det han kan best i The Consultant – spille skurk. I kveld slapp Prime Video traileren. – For dem som jobber eksternt, dere har én time på å komme dere hit hit, ellers blir dere sagt opp, sier karakteren hans Regis Patoff. Se den kliss nye traileren nedenfor. TV-serien er basert på 2015-romanen til Bentley Little med samme navn.

Les den forrige saken nedenfor.


Kollegaene til Christoph Waltz (Inglourious Basterds) ser virkelig ut til å få gjennomgå i The Consultant. Prime Video slipper nå den første teaseren til streamingtjenestens nye storsatsning, og det ser veldig lite hyggelig ut på seriens arbeidsplass.

The Consultant beskrives som en mørk komedie-thriller.

Serien skal ta for seg dynamikken mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, og utforsker hvor langt man er villig til å gå for å komme seg videre i karrieren.

Nat Wolff og Christoph Waltz i The Consultant (Prime Video)

Se også: Norges største kunstner noensinne får biopic

Handlinger starter når en virksomhet begynner å svikte. I håp om å forbedre forretningspraksisen, ansetter de en ny konsulent. De antar at dette vil bli en enkel og smertefri prosess, men oppdager raskt at den merkelige konsulenten Regis Patoff (Christoph Waltz) får en enorm mengde med makt i løpet av kort tid. Før de vet ordet av det invaderer han de ansattes liv og blir raskt mer til en trussel enn den hjelpen de forventet.

Etter teaseren å dømme virker det også som om sjefen sjøl er 100 % komfortabel med ideen om at kollegaene enten frykter han eller hater han.

– Hvis det hjelper deg å se på meg som et monster, så får det være, sier en truende Regis Patoff i traileren.

Andre kjente skuespillere dukker også opp i serien.

Suspekt måte å hilse på sine nye kollegaer (Prime Video)

Se også: La du merke til disse skjulte detaljene i Netflix-filmen Glass Onion?

Vi får som nevnt se Christoph Waltz som den fryktede konsulenten. Nat Wolff (Paper Towns) og Brittany O’Grady (The White Lotus) er blant menneskene på arbeidsplassen som må takle sin nye sjef.

Serien er skapt av Tony Basgallop (Servant), og regisseres av Matt Shakman (Wanda Vision).

Som regel pleier Prime Video å slippe en episode per uke. Med The Consultant byr de dog på binge, og server alle episodene på en gang.

Se den første teaser for The Consultant nedenfor.

The Consultant har premiere på Prime Video 24. februar.

Se også: Norsk førsteplass 🇳🇴 Her er topp 10 skrekkfilmer fra 2022

Les mer