Hopp til hovedinnhold
WOLVERINE (SEED/MARVEL)

Verdens mest sexy jerv

I forrige måned fikk Hugh Jackman forsiden av People sammen med overskriften «Verdens mest sexy mann». I mai får han en hel film dedikert til seg selv som supersterk villmann. 
X-Men Origins: Wolverine er den første delen av det som skal bli en ny serie med fokus på hvordan de overnaturlige heltene ble til. Historien finner sted tyve år før X-Men, altså med fokus på de yngre dagene til Jackmans rollefigur Logan og menneskene rundt ham.

Ikke minst mutantene.
En av dem er hans til tider ekstremt ondskapsfulle halvbror Victor alias Sabretooth, nå spilt av Liev Schreiber, alias samboeren til Naomi Watts.

Selv om det er en stund til premieren, kom traileren allerede mandag kveld, til mange fans’ store fryd. Utenom den alternative «Kaptein Sabeltann», avslører klippene at Wolverine også vil by på flere eventyrlige skikkelser, som blant annet barneversjonen av Storm, X-damen vanligvis spilt av Halle Berry.

Kvinnen som får spille Silver Fox, damen som verdens mest sexy mann forelsker seg i, er Lynn Collins, kanskje best kjent fra Jim Carreys The Number 23, mens rapperen will.i.am fra Black Eyed Peas har rollen som den teleporterende mutanten John Wraith.

Australske Hugh Jackman, som er neste års Oscar-vert, er produsent for filmen, som har fått store deler skutt i hans hjemland og New Zealand.

Traileren til X-Men Origins: Wolverine:


Les mer