Hopp til hovedinnhold
SØT, BLODIG HEVN FOR GERARDS NYE ANTIHELT (ORO FILM)

Vennligst ikke fuck med Gerard Butler

Action for gutta, Gerard Butler for jentene? Nei, det er ikke så svart på hvitt, men regissør F. Gary Gray passer på at den Nobel- og norgesaktuelle, skotske hunken kaster skjorta i actionthrilleren Law Abiding Citizen.

Heldigvis ser resten av filmen, som har norgespremiere 6. november, også tøff ut:

Kona og datteren til Clyde Shelton (Gerard) blir brutalt drept foran ham, men hjelpen han får fra den eplekjekke advokaten Nick Rice (Jamie Foxx) blir en enorm skuffelse. Nick og hans sjef vrir rettsystemet i den ene drapsmannens favør via en altfor svak straff.

Ti år senere blir den skyldige personen funnet drept, og Clyde er fornøyd når han innrømmer at han står bak. Han har også mer på lager, og forteller Nick at flere involvert i rettsaken kommer til å dø hvis ikke det blir ordnings på rettsystemet som sviktet ham og hans familie.

Fra fengselet har Gerards karakter et ufattelig dødelig balletak. Når han strammer, dør folk som fluer, og hotshot-advokaten må forsøke å stanse galskapen.

Vi krysser fingrene og håper Law Abiding Citizen er like bra som featuretten nedenfor.

Fun fact: Regissøren F. Gary Gray har gjort flere berømte musikkvideoer, blant annet Ice Cubes «Today Was a Good Day», TLCs «Waterfalls» og OutKasts «Ms. Jackson», samt Friday, som i noen lasaronkretser kalles en kultkomedie.


Se også: Jamie Fox: – Beklager, Miley Cyrus: Sextape, heroin, klamydia

Nyeste saker fra 730.no

Les mer