Hopp til hovedinnhold
Welcome to Derry
Bill Skarsgård som Pennywise (SF Norge/Warner Bros.)

Welcome to Derry: Første titt på forløperen til It

Forløperen til It alias Welcome to Darry får sin første teaser.

I 2022 fortalte Warner Bros. Television at de planlegger en forløper til It som TV-serie. 

Tidligere i år bekreftet HBO Max at Welcome to Derry sesong 1 har fått grønt lys.

Nå får vi en aldri så liten smakebit.

Den første teaseren til Welcome to Derry røper svært lite og er en del av snutter fra flere serier vi kan glede oss til på HBO Max til neste år.

Ta en titt nedenfor.

Serien fra den fiktive Maine-byen med den dansende klovnen Pennwise finner sted før handlingen i Stephen King-romanen It, som ble filmatisert i It (2017) og It: Chapter Two (2019). 

Andy Muschietti, som regisserte filmene, fungerer også som Welcome to Derry sin serieskaper.

Han får også hjelp av sin søster Barbara Muschietti, så vel som Jason Fuchs (Wonder Woman) og Bradley Caleb Kane (Fringe, Tokyo Vice).

(HBO Max)

– Som tenåringer byttet vi på å lese kapitler av Stephen Kings It. Helt til den tykke pocketboken falt sammen. It er en episk historie med flere lag langt utover det vi kunne utforske i It-filmene våre. Vi klarer nesten ikke å vente med å dele dybden av romanen til Steve. I hele dens hjerte, humor, medmenneskelighet og redsel, sier Andy og Barbara.

Så langt er seks skuespillere bekreftet til Welcome to Darry.

Dette inkluderer Taylour Paige (Hit the Floor, Zola), Jovan Adepo (The Stand), James Remar (The Warriors, Dexter) og Chris Chalk (12 Years a Slave), Stephen Rider (Daredevil) og Madeleine Stowe (Revenge).

(HBO Max)

Handlingen i den nye serien, som serieskaperne holder tett til brystet, skjer flere dekader før handlingen i It-filmene – nærmere bestem på 1960-tallet, ifølge Variety. Derfor blir det altså ingen gjensyn med noen av skuespillerne fra skrekkfilmene.

Dessverre virker det ikke som om Bill Skarsgård vender tilbake som tilbake som Pennywise heller. Det hørtes i alle fall ikke slik ut da svensken fikk spørsmål om dette tidligere i år.

– På dette tidspunktet er jeg ikke involvert. Hvis noen andre får gjøre det vil rådet mitt være: Gjør det på din måte. Gjør det til ditt eget. Ha det gøy med det. Det jeg syntes var tilfredstillende med den karakteren var hvor abstrakt han var, fortalte Bill til Collider i mars.

Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.)

Men hei, Andrew Garfield nektet gjentatte ganger for at han var med i Spider-Man: No Way Home, så det er jo alltids lov å håpe. Hvem som får rollen er i alle fall ikke annonsert enn så lenge.

Se også: Bill Skarsgård et ugjenkjennelig som et annet monster i ny remake 🩸

Les mer