Våt videopremiere: The Main Level i Dyreparken

12. jul 2016 kl. 00:00

Boyband fra Bergen med store ambisjoner.

Happy birthday Norway! Back home for our constitution day🎉🇳🇴

Et bilde publisert av The Main Level (@themainlevel)


Norges hotteste pop-trio siden a-Ha?

Få grupper sjarmerer fansen som The Main Level, og bergensernes fanbase øker daglig med bratt stigning. I skrivende stund nærmer TML seg 200 000 Instagram-følgere, og de syngende sjarmørene har høstet 450 000 fans verden over via appen Musical.ly. 

I dag har 730 premiere på musikkvideoen til «A Million More», se nedenfor. 

– Vi har gledet oss utrolig mye til å vise den nye musikkvideoen vår og ikke minst vise den her på 730! Vi hadde tenkt å spille inn musikkvideo vår i New York da vi var der i mai, men det ble for travelt for oss! Det viktigste var å vise sommer, så vi booka dyreparken og alle dyrene der 🙂 Hehe! (Shoutout til dyreparken og giraffen Mons!), forteller Alex, Laurent og Sander. 

Fortsetter nedenfor


Siden debuten for knappe to år siden har The Main Level sluppet en bråte singler, en EP og ikke minst debutplaten We Are Who We Are

– Det at vi har fått lov til å gi ut 6 singler er noe vi sitter utrolig stor pris og ikke minst et helt album, og vi vil takke fansen vår som har hengt med oss hele veien! Nå håper vi at folk streamer «A Million More» i hjel 😉
I sommer har The Main Level blitt booket til V Festival i England, hvor blant annet Justin Bieber, Sia, Rihanna, Zara Larsson, David Guetta, Halsey, Troye Sivan og Little Mix og står på plakaten. 

– Nå er vi på turne sammen med P4 i hele sommer! Her får vi møtt utrolig masse nydelige folk og sett kanskje noen av de fineste stedene i Norge! Vi har utrolig mye på planen i sommer, London-konserter, vi skal besøke Danmark, Sverige og Ikke minst V-fest hvor vi spiller med masse fete artister! Så følg oss på sosiale medier for vi har aldri reist så mye som nå og vi vil møte deg :), forteller TML til fansen. 
– Tusen takk til 730 som har bare har gitt oss kjærleik, vi sitter utrolig stor pris på den varmen vi får fra dere! 

<3

Se videoen til The Main Level – «A Million More» her: 

Se også: Mimelek med The Main Level