Hopp til hovedinnhold
NÅR DU HAR DET SOM PLOMMEN I EGGET/FISKEN I VANNET (LISA VIKTORIA TATIANA)

Våt videopremiere: Bergen-duo bader i følelser

NÅR DU HAR DET SOM PLOMMEN I EGGET/FISKEN I VANNET (LISA VIKTORIA TATIANA)
Bergens-duoen Ganezha består av Godfrey og Steven Manoharan, som tidligere har gitt oss låter som «Kamikaze» med Sushi x Kobe & Kikkan fra Dårlig Vane og «Eg Ser Deg» med IMSITO. 
Nå er brødrene ute med video til låten «Emosjonell», som er den siste singelen før albumet Å Gi Fødsel Til Farger dropper neste år.
– Låten handler om tingene man er utsatt for når man har hver sin fot i hver sin kultur. I tamilsk kultur skal man ha utdanning, familie og hus før man er 30. Oppfylles ikke dette er du utafor. Så låten er egentlig alle følelsene når man innser at ingen av verdene forstår deg, forteller Godfrey til 730.no. 
Se premiere via våre venner i YLTV

Musikkvideoen er laget av de talentfulle guttene i nisju film som i 2017 har laget videoer i 2pac-fart (Dårlig Vane, Action the man, Ha!en osv).
– Vi har drømt i to år om og lage en video i Ado Arena (Alexander Dale Oen Arena, red.anm.), som er det største svømmeanlegget for stuping i Norge. Sammen med Lisa Victoria Tatiana snekret vi sammen manuset, og fikk med oss noen statister, noen stupere og Paradise-Sophie i en gjesterolle, røper Steven. 
Bonus:

Denne uken droppet også Bergen-rapperen Action The Man en nisju-regissert musikkvideo til låten «Gangsta Ting»:


Se også norsk-dansk videopremiere: Narko

Nyeste saker fra 730.no

Les mer