Hopp til hovedinnhold
MIRA CRAIG (BONNIER)

– Vask munnen din med såpe!

Onsdag skrev TV2 Underholdning om Radioresepsjonen på NRK P3 og deres Mira Craig-harselering tidligere i uken.
I mandagens sending diskuterer Bjarte Tjøstheim og brødrene Tore og Steinar Sagen sangerens vekt, og sistnevnte mener hun er «på grensen til lubben».
– Nå skal du være veldig forsiktig med det du sier, Steinar, advarer Bjarte. – For hun kan godt høre på nå.

Men det gjorde hun ikke.

Mira befinner seg for tiden i Los Angeles, hvor hun gjør ferdig videoen til sin nye singel sammen med kjendisregissør Reinert «Ray Kay» Olsen.
Da 730.no viser henne saken, bryter hun ut i høy latter og forteller at Steinar Sagen snart kommer til å forandre mening.

– Haha, utrolig lættis, ler Mira. – Jeg er sunn og frisk. Bare vent til han ser den nye musikkvideoen min, så kan han gå å vaske munnen sin med såpe.

Tidligere har hun fortalt at hun aldri veier seg, og at hun er veldig komfortabel med sitt utseende.

I det luftige humorprogrammet, som midt på dagen har en stor andel av Norges radiolyttere, konkluderer Steinar med at Mira fortsatt er «sexy-lubben» og minner om at trioen ofte har fantasert om Oslo-piken.

– Vi har jo innrømmet for et par år siden her i Radioresepsjonen at vi alle har onanert til Mira Craig, at vi har tenkt på henne mens vi har onanert. Jeg spår at Mira kunne lagt på seg 15 kilo til, men da hadde jeg sluttet å onanere til henne, konkluderer Sagen.

Det er videoen til 26-åringens nye låt «I’m The One», som i disse dager klippes i USA. Alle scenene ble skutt av den LA-baserte Rogaland-mannen i Oslo rett før jul, med flere dansere. Ray Kay har tidligere blant annet gjort to videoer for Beyonce Knowles.

Singelen har Mira laget med den norske hip-hop-veteranen Tommy Tee, og på slutten av låten går stjernen fra sang til rapping.
Mira sier blant annet: – To all you business men just tryin’ to fuck, you can now feel stupid while you watch me blow up.

Hennes tredje plate, som følger opp Tribal Dreams fra 2007, kommer i salg til våren.

Oppdatert: – Hun har godt av en anoreksi-kur. TV2 Underholdning.

MIRA CRAIG MED RAY KAY I OSLO I DESEMBER (730)

Bilder fra Miras bursdagsfest.

MIRA CRAIG PÅ COSTA RICA I 2007 (730)

I 2007 reiste Mira til Costa Rica sammen med Per Heimly og en gjeng med spreke venninner og skjøt «Leo».

En musikkvideo som fikk tung rotasjon gjennom hele året.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer