Hopp til hovedinnhold
AWWW! (PRIVAT)

Var heiskrangelen til Jay Z og Solange Knowles arrangert?


Under VMA for noen dager siden var det tilsynelatende komplett familielykke for Beyoncé, Jay Z og datteren Blue Ivy. I mai var det hakket med ampert, da en video av Jay, Bey og søsteren Solange Knowles tok verdens mest kjente heistur etter en Met Gala-etterfest, og videoen lekket. I klippet kunne vi se Solange sparke og slå etter Jay flere ganger, hvorfor vet vi fortsatt ikke. Men tiden leger alle sår, den lille familien har gått videre, og alle har glemt hendelsen. 


Vel, bortsett fra Beyoncés og Solanges egen far, da. 


Fortsetter under 


AWWW! (PRIVAT)


Søstrenes far og Beyoncés tidligere manager ripper nå opp i det hele ved å hevde at hele den sjuke videoen var arrangert. Til radiokanalen 104.1 KRBE referer Mathew Knowles denne uken til krangelen som et 
«Jedi Mind Trick», og snakker om hvordan albumsalget til Solange har gått opp 200 %… (Ikke mer?) 

Mathew snakker også om at det kanskje blir gjenforening for Destiny’s Child, med både album og turné. (!)

– Folk vet det ikke, men jeg er fortsatt manageren til Destiny’s Child. (…) Jeg vet ikke, det kan være at det kommer et nytt Destiny’s Child-album. 

– Denne turnéen kan skape historie. Destiny’s Child med Beyoncé, Kelly og Michelle. Kan du tenke deg hvordan det ville blitt? 

Se alle uttalelsene fra Beyoncé og Solanges far: 

Fortsetter under

730s egen kjendisekspert Chioma Anugweje sliter med å tro at dette stemmer.


– Jeg tror Pappa Knowles er desp etter oppmerksomhet. Han har jo ikke nok kontakt med døtrene sine til at de liksom skulle fortalt ham en sånn «hemmelighet»…


Men helt usannsynlig er det ikke?


– Samtidig kan det jo hende han har rett. At de gjorde dette stuntet for å både booste karrieren til Solange, noe den har gjort etter heiskrangelen, og for å få folk til å snakke om dem, og evt. tjene mer penger på On The Run-turnéen til Jay og Beyoncé.


Fortsetter under

Likevel tror Chioma først og fremst at Bs far lyver.


– Jeg tror ikke dette var et PR-stunt, ettersom det er snakk om en såpass alvorlig ting som vold. Jeg tviler på at Solange og Beyonce vil leke med det. Det kunne jo ødelagt karrieren til Solange, og B er veldig glad i søsteren sin. Hvis det Mathew sier viser seg å være sant, synes jeg virkelig synd på Jay, Bey & Solange for at de laget et slikt stunt.

– Jeg håper likevel han har rett om Destiny’s Child world tour! Ja takk <3

Se også: Beyoncé synger ut om krangelen (seff går shit ned når det er en milliard dollar i en heis!)

Les mer