Hopp til hovedinnhold
Cardi B Tasha K blogger Latasha Transrina Kebe youtuber
Cardi B på Hollywood Palladium i Los Angeles i mai 2019 (Randy Shropshire/Getty)

Cardi B vant rettsak om ærekrenkelse mot blogger Tasha K

Cardi B vs. Tasha K.

Det ble en dårlig dag i rettssalen for Tasha K alias Latasha Transrina Kebe (født i 82).

Sosiale medier-personligheten, som har 1 millioner følgere på YouTube og 300 000 på Instagram, saksøkes av Cardi B for ærekrenkelse. Ifølge stjernen publiserte 37-åringen fra Florida løgner som til slutt gjorde rapperen så deprimert at hun vurderte å ta livet sitt.

I flere YouTube-videoer hevdet Tasha blant annet at hun er en rusmisbrukende prostituert som spredde kjønnssykdommer. Hun kom også med ville påstander om ektemannen Offset fra Migos, datteren deres Kulture, familemedlemmer og bekjente.

Cardi B ønsket i utgangspunktet at Tasha K fjernet innleggene, noe hun nektet.

Juryen holdt ikke med influenceren og mandag kveld norsk tid ble hun funnet skyldig i karakterdrap.

Hun dømmes til å betale artisten 1,5 millioner dollar i erstatning. Det tilsvarer 13,5 millioner kroner.

(I Norge hadde summen kanskje vært 1 prosent av dette?)

L for Tasha K (Instagram/unwinewithtashak)

L for Tasha K (Instagram/unwinewithtashak)

Tasha K tar til Twitter etter at dommen ble kjent.

«Ektemannen min, advokatene og jeg slåss veldig hardt. Jeg vil takke dem for deres sene kvelder og søvnløse netter», skriver Tasha.

Hun har gått fra å være sladder-blogger til vin-influencer.

«Tilbake på jobb», avslutter hun positivt 🙂

Tasha får blandet respons på innlegget, som hun også poster på Instagram.

(Tante Trult, du bør kanskje skru av kommentarfeltet?)

Cardi poster et innlegg på Instagram Stories med bilde av blant annet bestemoren sin.

«Min dronning, takk for at du hørte bønnene mine», skriver Cardi.

«Du er den eneste som vet om de nettene da jeg gråt til deg og følte meg hjelpesløs og sliten, selv når det så ut som jeg hadde verdenen i mine hender.»

(Instagram/iamcardib)

Cardi B holdt sitt løfte på Instagram Live ta Tasha K-begeret rant over.

– Din dumme bitch, jeg kommer til å saksøke deg for ærekrenkelse, sier Cardi alias Belcalis Marlenis Almánzar i Instagram Live-snutten fra 2018 nedenfor.

Se også: Kanye West åpner opp i nytt intervju og snakker om Kim Kardashian, Pete Davidson, Drake, Big Sean og mer

Cardi B satte ned foten da Tasha K dro inn barnet hennes.

– Vet du hva… Jeg lot den bitchen få leke seg og snakke dritt om meg. Men når du snakker dritt om datteren min… Da har jeg et problem med deg, fortsetter Bardi.

Kulture Kiari Cephus med mamma Cardi B på slippfesten til G.O.O.D. Music/Def Jam-artisten Teyana Taylor for albumet The Album i juni 2020 i Beverly Hills (Rich Fury/Getty)

Kulture Kiari Cephus med mamma Cardi B på slippfesten til G.O.O.D. Music/Def Jam-artisten Teyana Taylor for albumet The Album i juni 2020 i Beverly Hills (Rich Fury/Getty)

– Når du lar disse YouTube-bloggerne snakke masse dritt, men når de går for langt så må jeg reagere juridisk. Fordi jeg er sykt lei av sånne folk.

– Alle som hun tror jeg er er venn med har hun en historie om. Du tror jeg er venn av en jente og så finner du på historier om at hun er en crackhead. Denne kvinnen [som du juger om] har tre barn som er aktive på sosiale medier.

LOS ANGELES, CA - MAY 08: Cardi B arrives as Fashion Nova Presents: Party With Cardi at Hollywood Palladium on May 8, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Randy Shropshire/Getty Images for Fashion Nova)

(Randy Shropshire/Getty)

Se også: Topp 9 gamle norske videoer vi aldri glemmer 🇳🇴

– Jeg skjønner at jeg er berømt og at folk vil trakassere meg, men når du trakasserer vennene mine og snakker dritt om vennene mine… Og når du putter navnet på datteren min i munnen din… Da har jeg faen meg et problem.

– Bitch, jeg hadde gått i fengsel på livstid for barnet mitt. Aldri prøv deg… Jeg skal saksøke den bloggeren, fordi jeg er sykt lei.

Debutalbumet til Cardi B heter passende nok Invasion of Privacy. Rapperen har sluppet to hitsingler fra oppfølgeralbumet, «WAP» og «Up», som skal ut en gang i 2022.

«Up» debuterte på 2. plass på Billboard Hot 100. Ingen kvinnelige rappere har klart det samme med en sololåt i dette århundret: Les mer


Kjæresten minnes Einár: – Den mest godhjertede personen jeg har kjent

Nyeste saker fra 730.no

Les mer