Hopp til hovedinnhold
VANESSA SPILLER EN JENTE SOM IKKE ER SÅNN VANLIG PEN (STOREFRONT/CBS)

Vanessa Hudgens tar en Twilight

Kan en romantisk, litt skummel fantasifilm basert på en populær bok fungere?

Hva om den har en litt søt, men ikke smellvakker jente og en britisk, delvis umenneskelig hunk i hovedrollen?

I disse dager skyter Vanessa Hudgens og Alex Pettyfer Beastly, etter romanen med samme navn.

Alex’ kjekke, rike karakter Kyle er en kødd som plager andre, blant annet en gothjente (vær forsiktig med emo gothjenter), spilt av Mary-Kate Olsen.

Det skulle ikke Kyle ha gjort, for gothjenta viser seg å være en heks (nemlig, vær forsiktig), og hun kaster en forbannelse over den kjipe hunken, slik at han blir et beist.
For å bryte trolldommen må Kyle få seg en passende lærepenge: Han må finne noen som elsker ham for den han er som person, ikke hvordan han ser ut.
Det er her Walt Disney-superstjernen kommer inn i bildet.

– Jeg spiller Linda Taylor, som er morsomt. Hun er den «vakre» i historien, men ikke den typiske vakre jeg tror de fleste forventer. Hun gjør sin egen greie, og er en sterk og uavhengig person, sier 20-åringen i dette klippet:
Fortsetter nedenfor.


– Lindas forhold til beistet starter relativt ufrivillig, og så utvikler det seg til kjærlighet. (Men) jeg er faktisk ikke sikker på om jeg kysser ham mens han er et beist, humrer High School Musical-favoritten.

Englands Alex Pettyfer var lenge best kjent som Burberry-modell, noe han fortsatt jobber som, men 19-åringen har spilt i flere filmer, blant andre Stormbreaker med Mickey Rourke, Ewan McGregor og Alicia Silverstone.

I videoen nedenfor får man en liten smakebit på hans skuespill, som kanskje ikke var på topp i dette øyeblikket. Teknikken han benytter kan trolig puttes i kategorien metodeskuespill, ettersom briten på filmsettet også snakker med amerikansk aksent når han ikke spiller Kyle. En rollefigur som Alex beskriver som overfladisk.

– Han er besatt av sin egen forfengelighet, og kan ikke se den virkelige skjønnheten i livet. Så, yeah, han er ikke en veldig hyggelig fyr.

Beastly, som også har med Neil Patrick Harris (Starship Troopers) og dansk-kanadiske Erik Knudsen (Saw II), får premiere i juli.
Hvis du synes dette høres ut som en ny versjon av det gamle, franske eventyret La Belle et la Bête alias Skjønnheten og Udyret, så hører du riktig.

Se video: Naken Disney-jente varmer barnehjerter

Nyeste saker fra 730.no

Les mer