Hopp til hovedinnhold
Vanessa og Kobe Bryant var gift i nesten 20 år. Her er de avbildet på MTV Movie Awards i 2004 (Chris Polk/FilmMagic)

Kobe og Gigi: Vanessa Bryant poster for første gang på Instagram etter tragedien

For første gang siden søndagens helikopterulykke, uttaler Vanessa Bryant seg.

Under et familiebilde postet natt til torsdag norsk tid skriver Kobe Bryants kone og Gianna «Gigi» Bryants mor en fullstendig hjerteskjærende tekst.

Vanessa takker for støtten på vegne av seg selv og resten av barna, Natalia, Bianka og Capri, og ber om å få sørge i fred. Hun minner om at de også sørger over de syv andre personene som omkom.

Noen timer i forkant byttet hun profilbildet til et bilde tatt før NBA All-Star Game i Toronto i 2016, hvor Kobe og Gigi holder hverandre.

Vanessa Bryant skriver følgende:

– Jentene mine og jeg vil takke de millionene av mennesker som har vist støtte og kjærlighet i løpet av denne grufulle tiden. Takk for alle bønnene. Vi trenger dem definitivt. Vi er helt knust av det plutselige tapet av min kjære mann, Kobe – den fantastiske faren til våre barn; og min vakre, søte Gianna – en kjærlig, snill og fantastisk datter, og en fantastisk søster til Natalia, Bianka og Capri.

– Vi er også knust grunnet familiene som mistet sine kjære på søndag, og vi deler deres sorg. Det finnes ikke nok ord til å beskrive smerten vår akkurat nå. Jeg trøster meg med å vite at Kobe og Gigi begge visste at de var så dypt elsket. Vi var så utrolig velsignet som hadde dem i livene våre. Jeg skulle ønske de var her hos oss for alltid. De var våre vakre velsignelser, tatt fra oss for tidlig.

– Jeg er ikke sikker på hvordan livene våre blir fremover, det er umulig å forestille seg livet uten dem.

– Men vi våkner opp hver dag og prøver å fortsette å holde ut fordi Kobe og babyjenta vår, Gigi, lyser på oss for å vise vei. Vår kjærlighet til dem er uendelig og umåtelig. Jeg skulle ønske jeg kunne klemme dem, kysse dem og velsigne dem. Ha dem her med oss, for alltid.

– Takk for at du delte din glede, din sorg og din støtte med oss. Vi ber deg om å gi oss respekten og privatlivet vi trenger for å navigere i denne nye virkeligheten.

– For å hedre Team Mamba-familien vår, har Mamba Sports Foundation satt opp MambaOnThree-fondet for å hjelpe til med å støtte de andre familiene som er berørt av denne tragedien. Gå til MambaOnThree.org for å donere. For å fremme Kobe og Giannas arv når det kommer til ungdomsidrett, vennligst besøk MambaSportsFoundation.org.

– Tusen takk for at dere løftet oss opp i deres bønner, og for at dere elsker Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri og meg.

Se også: Kylie Jenner minnes sin egen tur med helikopteret til Kobe Bryant (…)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer