Vampyrdronning og tørste gladjenter

18. mar 2010 kl. 00:00
SIGOURNEY MED ZUUL INNE I SEG / KRYSTEN SOM MENNESKE (COLUMBIA, PARAMOUNT)

På 80-tallet ble Sigourney Weavers karakterer både besatt av en demon i upåklagelige Ghostbusters og angrepet av grusomme romvesener i Aliens, som hun ble Oscar-nominert for.

Frem til Avatar var det lenge siden den ganske flotte 60-åringen spilte i en eventyrfilm, men nå har hun fått blod på tann. (LOL, blod på tann!) I mai starter Sigourney innspillingen av Vamps, hvor hun ifølge AFP har rollen som vampyrdronningen Ciccerus.

Figuren hersker over blant andre to spreke vampyrjenter, spilt av Alicia Silverstone (Clueless) og Krysten Ritter (Breaking Bad, She’s Out of My League), som sover om dagen og er på New York-klubber om natten for å finne gutter de kan avsuge. Med sine hjørnetenner.

Men så blir de forelsket, noe som gjør livsstilen vrien. Ja, det er en skrekkomedie.
(Produsenten av 1995-floppen Vamps relanserer kanskje filmen i forbindelse med premieren på nye Vamps. Kalkunen har Deadly Dreamgirls som undertittel, med vaskeseddelen «Tonight Heather will be lap dancing for her soul».)
Se også: Krysten drømmer om å drepe Bono

Regien er ved Amy Heckerling, som gjorde Sean Penn berømt via skolefilmen Fast Times at Ridgemont High og Alicia (og liflige Stacey Dash) kjent via skolefilmen Clueless.

Ordet på gatene er at Sigourney takker ja til både Ghostbusters III og neste Alien.

Ønskereprise: Traileren for Taylor Swifts Twilight-spinoff Firelight: