Hopp til hovedinnhold
Halsey (Instagram/iamhalsey)
Halsey (Instagram/iamhalsey)

Halsey er utslitt av Instagram-filtere

Halsey har ikke mye til overs for filtere som tilbys via Instagram.

– Jeg er utslitt av denne bransjen med Instagram-filtere, sier 26-åringen til Byrdie.

Halsey alias Ashley Nicolette Frangipane mener at plattformen til Mark Zuckerberg kan tære på folks selvtillit ved å tilrettelegge for de fotografiske filterne.

– Det må være ødeleggende for hjernen din å konstant se deg selv gjennom en endret linse og være skuffet over hvordan ansiktet ditt egentlig ser ut, mener sangeren.

Instagram, som har aldergrense 13 år, disker stadig opp med nye ansiktsfiltere.

Til tross for kritikken, betyr det ikke at Halsey ikke bruker dem.

(Instagram/iamhalsey)

På godt og vondt.

Da Halsey delte en snutten med dollarfilter, kom det hundrevis av kommentarer med anklager om at hun hadde forandret ansiktet sitt.

«Jeg kan ikke tro at jeg sier dette, men… Det er et Instagram-filter… Jeg har ikke fucket opp ansiktet mitt», skrev New Jersey-jenta under snutten.

(Sangen er forresten «Candy» med eksen Machine Gun Kelly feat. Trippie Redd.)

Instagram startet med video i juni 2013, for å konkurrere mot Vine. Plattformen til Mark Zuckerberg startet med filtere før Snapchat.

Halsey minner om at hun kjenner godt til usikkerhet når det kommer til utseende.

– Jeg vet hvordan det føles, fordi da jeg begynte å få noen form for oppmerksomhet fra media, tok paparazzi bilder av meg, forteller hun og minnes stresset.

– Jeg kan ikke kontrollere vinkelen… Jeg kan ikke kontrollere lyset… Jeg kan ikke kontrollere om det er min bra eller min dårlige side…

– Da bildene kom, måtte jeg bare se på dem og tenke «okay, det er slik jeg ser ut»… Jeg kan ikke forandre det. Jeg måtte slå meg til ro med fjeset mitt.

(Instagram/iamhalsey)

Selv om Halsey er lei av filtere, hører det med til historien at hun nå lanserer sin sminke About-Face.

Les også: Sophie Elise AS vinner årets Gullbarbie

Artisten, hvis tredje album, Manic fra 2020, tok 2. plass i USA og 12. plass i Norge, er kjent for å ofte forandre stil.

Halsey forteller at hun liker best å ha barbert hode.

– Jeg har en ganske god anelse om hva mitt «peneste» utseende er, basert på sosiale normer. Men det betyr ikke at det er hvordan jeg ønsker å se ut. Jeg tror definitivt ikke at mitt mest Hollywood-aktige look er når jeg har skallet hode, men det er da jeg føler meg mest selvsikker.

Sangeren er nå gravid med sin nye, tyrkiske kjæreste Alev Aydin

Hun har tidligere vært åpen om sin operasjon for endometriose; tilstanden med ektopisk endometrievev utenfor livmorhulen med store smerter og infertilitet som symptomer.

Les mer her

Halsey og Sydney Sweeney (Fifty-Fifty Films)

Etter en liten rolle som seg selv i Oscar-filmen A Star Is Born, er Halsey klar med serien The Players Table med sin BFF Sydney Sweeney.

Sistnevnte er kjent fra HBO-seriene Euphoria og Sharp Objects, Netflix-serien Everything Sucks! og Hulu-serien The Handmaid’s Tale.

Se hva serien handler om

Les også: Sydney Sweeney bekrefter sin legning?

Les mer