Hopp til hovedinnhold
GOD STEMNING I LOS ANGELES (SONY)

– Utrolig å spille inn video med en av Destiny’s tre døtre!

GOD STEMNING I LOS ANGELES (SONY)

Ca. 0,5% av musikk som utgis blir til hits, men Madcon har klart det igjen. I Tyskland er deres nye, TJ Oosterhuis-produserte singel «YOLO» «One Life» allerede en av de mest spilte låtene på radio og i topp 10 på salglisten. Dog med god hjelp fra Kelly Rowland. Se behind the scenes-snutter og Ray Kay-musikkvideoen nedenfor.

Men først, hvordan endte Kelly Rowland opp med Madcon?

– Etter vi hadde spilt inn låta, så satt vi oss imellom og snakket om hvor fett det hadde vært om vi hadde fått Kelly Rowland på den. Eller Kiki som Tshawe nå kaller henne, sier/ler Yosef til 730.


– Vi sendte låta til manageren, som også er hennes forlovede (Tim Weatherspoon), som igjen spilte den opp for henne. Hun digga låten og, kleint som det er å si; resten er historie.

 
 – Men det var den tredje Con, Peter Peters, eller P som vi kaller brorsan, som made it happen, forteller Tshawe.
 

Hvordan var det å gjøre videoen med Kelly?

– Det var selvfølgelig ganske stas å se frøken Rowland i outfits som ser ut som de koster mer enn livet mitt! Vi sneik oss faktisk gjennom video-settet og spionerte på henne som to kids. Det var Ray Kay som til slutt sa – med Haugesunds-dialekt – «det er dokkers video gutter, dokke kan sikkert bare hilse på henne»…

– Men real talk, hun var helt utrolig jordnær, snill, ydmyk, lett å prate med, proff, og alt det der… Det sier selv at det var utrolig stort for han ene weirdo’en fra Tveita og han andre fra Ekeberg å spille inn video med en av Destiny’s tre døtre!

Den 32 år gamle Atlanta-jenta så angivelig like snasen ut i virkeligheten som på bilder og video.

– Hun så helt sinnssyk ut! Kaos, baba!, roper Tshawe.

– Sånne mennesker kan ikke seriøst bo på jorda, de bare sier det for å virke «normale»….

– Noen mennesker har det bare, og Kelly kan gjøre hva som helst og se bra ut, legger Yosef til.

Madcon vil ikke si noe om hva de måtte ut med for å få med stjernen, men Oslo-duoen vil kjapt kunne få tilbake penga. Singelen er allerede i øverste del av den tyske, offisielle salgslisten (8. plass) og hos tyske iTunes (nr. 9 i skrivende stund). Posisjoner som jomer litt ekstra i et land med 83 millioner mennesker.

– Det tyske plateselskapet er alltid ganske reserverte med å vise for mye entusiasme før kua er skutt, men idag fikk jeg en telefon som begynte sånn «heeeeeeey, Joseph, my bestest number 1 friend, we are top 10 first week»… Så jeg antar at det er positive tider, humrer Yosef smørblidt.

I behind the scenes-videoene nedenfor med Madcon, Ray Kay og Kelly, sier sistnevnte at hun også er godt fornøyd med prosjektet:

– Jeg elsker låten, og jeg elsker at jeg får høre noe positivt og gøy, samtidig som det er fly og fresh, og jeg elsker at jeg får jobbe med Madcon, sier Beyonces «lillesøster».

(Saklig at Kelly Rowland sier det om gutta som for noen få år siden var best kjent som Paperboys’ sidekicks.)

Den ferdige videoen:


Fun fact: Se opp for et par sekunder med hele Norges Triana Iglesias, som tidligere har stilt i bare (rause) kakene for Madcon, noe som skapte oppslag i England:


Se også: Kelly Rowland: – Oralsex er viktig

Les mer